Automobilist vernielt ruiten lijnbus om doorrijden na aanrijding

9
Archieffoto ter illustratie.

Een automobilist heeft zaterdag aan de Indira Gandhiweg in Suriname, de ruiten van een lijnbus met een houwer vernield. Hij heeft dat gedaan, omdat de buschauffeur na het veroorzaken van een aanrijding was doorgereden.
 
De auto reed over bovengenoemde weg. De bus haalde deze in, waarbij de chauffeur tijdens het invoegen de auto aan de rechtervoorzijde heeft geraakt. Hij reed na de aanrijding echter gewoon door.

De autobestuurder zette een achtervolging en zag dat de bus iets verder stopte, om een passagier te laten uitstappen. Hij bracht zijn auto zodanig voor de bus tot stilstand, dat de chauffeur niet zou kunnen wegrijden.

De automobilist stapte vervolgens uit met een houwer waarmee hij insloeg op de ruiten van de bus. Hij deed bedreigende uitlatingen dat hij de chauffeur zou vermoorden. Hierna zou de tawaman van de bus, die een mes bij zich had, zijn uitgestapt om te voorkomen dat de man verdere vernielingen zou aanrichten. Beide mannen raakten in een worsteling met elkaar.

De politie kwam ter plaatse en hield de autobestuurder aan. De man werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Hij heeft zondag 10.000 SRD aan schadevergoeding betaald voor de aangerichte vernielingen, waarna hij in vrijheid is gesteld.
 

9 REACTIES

 1. En de terroristische buschauffeur die de veroorzaker van het hele voorval is, gaat vrijuit? Ik begrijp steeds minder van de manier waarop de politie te werk gaat in Suriname.


  Maak melding

 2. Dies moest de wang kortlontje.
  Politie deze heet hoofd had een paar maanden in de gevangenis moeten verblijven?
  Waarom in vrijheid gesteld?snap ik niet?die koullo saka saka?


  Maak melding

 3. Domme reactie van de autobestuurder dat hij het ruit van de bus vernielde en dat is hem duur komen te staan tegelijkertijd lees ik niets over het feit dat de Busschaufeur is aangehouden doordat hij een aanrijding veroorzaakte en doorreed dat opzich is al een strafbaar feit.


  Maak melding

 4. Hit and run moet stevige straf dan merk je of deze asocialen het nog zullen doen. De politie treedt ook niet op tegen deze gasten.
  Meneer je hebt gelijk. Volgende keer denkt hij 10 keer n voordat hij het doet. Die domme tawa man wilt geweldig spelen. Hij weet niet dat hij dood zou gaan. Tawaman, ga werken


  Maak melding

 5. De wraakzuchtige ruiten vernieler verdiend celstraf.Wij surinamers zijn moe van het nochalant gedrag van de politie die zijn werk niet naar behoren kan doen.
  Ipv het recht in eigen handen te nemen met een dodelijk wapen in handen kon de vernielzuchtige idioot een klacht indienen tegen de buschauffeur.
  Maar nee hoor in Suriname speelt een ieder voor eigen rechter,en de politie die is gewoon voor bobojantje.


  Maak melding

 6. En de buschauffeur die reed door na een aanrijding, is die niet ook beboet?🤔
  Die bus drivers zijn een gevaar op de weg.😣
  Ze houden met niets en niemand rekening, en rijden je zo omver in hun gevecht om klanten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.