Weer lading hulpgoederen gearriveerd in Suriname

13
lading hulp goederen vorige week gearriveerd in Suriname

Vanuit Nederland is afgelopen week weer een lading hulpgoederen gearriveerd in Suriname. Het gaat om ruim 100 pallets met PPE en andere medische producten, 40 ziekenhuisbedden en nog veel meer.

Het gaat om een initiatief van ‘sHeeren Loo, de Suri docs, Martini Ziekenhuis stichting WHAP, DDVO en nog veel meer mensen en organisaties, zegt Jörgen Raymann van NL4SU.

“Dankzij de actie NL4SU en Su4SU en verschepers zoals Seatrade VSH en Koemar shipping, de Surinaamse Ambassade in Nederland, hebben wij de geschonken goederen kunnen versturen. Speciale dank aan Jeroen, Chrystal,Oquemele, Indra en Dave, het dreamteam dat voor beoordeling verscheping en distributie zorgt!, aldus Raymann:

13 REACTIES

 1. Deze hulpgoederen zijn hard nodig in de ziekenhuizen , ‘sHeeren Loo en anderen U doet goed werk , Suriname heeft geen geld om al die goederen te kopen , en omdat ze geen geld hebben , dat weten we , de vorige regering investeerde niet in de zorg en ze hebben de staatskas van 0,0 SRD overgedragen en een schuld aan leningen van 4 miljard US Dollar , en we weten allemaal wat ze met dat geld gedaan hebben , niet voor het volk maar voor hen zelf.


  Maak melding

 2. Na het constante gebler dat Suriname skeer is en dat het niet de schuld is van deze uitstekend functionerende, huidige regering. Is het meer dan logisch dat Nederland een duit in het zakje doet om de gemoederen te bedaren. De goederen zijn meer dan welkom en komen ongetwijfeld uit een goed hart!

  Maarrr..gezien het feit dat ondanks de huidige positieve financiele balans, Suriname sinds de start van de pandemie. Zelf nog geen cent heeft uitgegeven aan het inkopen van medicamenten die van levensbelang zijn, vind ik persoonlijk belachelijk. Ook in deze is het zogenaamd vullen van de staatkas, wederom belangrijker dan het welzijn van de burger.


  Maak melding

 3. Alweer onzin konsensie.

  De goederen zijn ingezameld en opgestuurd door de DIASPORA. Dit heeft totaal geen link met bedelen. En als het zo was; so what.
  Kom van je fake bling bling troon af, en accepteer dat alle hulp welkom is, omdat je niet in staat bent om je eigen broek op te houden.
  Dus zeg netjes “dankjewel kondremang”.


  Maak melding

 4. @ esmerald
  eigen broek is wel mogelijk als de huidige regering er geen schijtzooi van maakt en de koers om zeep helpt waardoor alles duurder wordt
  dan is het alleen mogelijk nog je broek op te houden als je 10 jaar als een rat van het land geleefd hebt.
  dus lul niet zo stom


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.