Weer grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd

16
Weer grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd

De justitiële autoriteiten in Suriname hebben vandaag in opdracht van de Surinaamse Procureur Generaal, weer een grote hoeveelheid in beslag genomen drugs te Kraka vernietigd. Daarbij is ook de ruim 83 kilo cocaïne, die in de vergrendelingsstaven van zeecontainers verstopt was, vernietigd.

Naast cocaïne in vaste vorm werd ook vloeibare cocaïne en marihuana vernietigd. Een deel van de drugs werd aangetroffen bij postbedrijven, waarbij lieden proberen drugs te smokkelen via de post. Het ging om bijna 340 kg cocaïne in vaste vorm 3.834 milliliter cocaïne in vloeibare vorm en 101,58 gram marihuana.

Het gaat om de derde drugsverbranding dit jaar. De pg heeft opdracht gegeven om de in beslag genomen drugs zo snel mogelijk te vernietigen.

16 REACTIES

 1. De corrupte, criminele paarse Bouta-maffia heeft nu niet meer de gelegenheid om schaamteloos de staatskas leeg te roven, dus vallen ze weer terug in hun oude stiel. Maar straks gaat het fossiel Don “Desi’ Corleone voor 20 jaar achter slot en grendel. En dan????…… Dinootje is ook al voor 16 jaar opgeborgen en Waltertje hebben ze inmiddels ook mol gemaakt.


  Maak melding

 2. Maar dit is toch oud nieuws? Waarom wordt dit weer in het nieuws gebracht om Suriname in een kwaad daglicht te zetten. Zo komt dit land nooit af van zijn slechte imago van narcostaat. Ook moeten onze kinderen, onze toekomst, een goed beeld van dit land krijgen.


  Maak melding

 3. Vlardimir Poetin Van Rusland En Erdogan Van Turkije
  Die 2 Presidenten Zouden Al Die Grote Hoeveelheid Drugs Gebruiken Voor Medisch Doeleinden


  Maak melding

 4. Wat zal de paarse drugsbende van gotrofather opa D hun nieren opvreten, dat hun inkomstenbron begint op te drogen. Trouwens ze hebben al een nieuwe inkomstenbron, nl ocer als uitvaartcentrum.


  Maak melding

 5. Beste mensen,
  Het is geen blom, poeder of iets onschuldigs verbrand.

  Ik was er niet bij, maar ik geloof dat het minimaal onder toeziend oog van een notaris is vernietigd.

  Bij het vernietigen, komt het land “goed” in het nieuws.
  Denk, verder na.

  Ik kan me niet herinneren dat vroeger journalisten het verbranden, in het nieuws bracht.


  Maak melding

 6. Niemand gelooft deze onzin toch! Stapels geld verbranden. Bewijs hiervan is er niet. Je moet het gewoon maar geloven, dat ze zonder te graaien, in staat zijn de rijkdom die daar ligt in lichterlaaie te zetten..


  Maak melding

 7. Leek , die konsensi snapt het niet , hij met geld verbranden , wat een idioot , drugs is pas geld waard als het op de markt is gebracht , en dan moet men het geld nog witwassen en als ze dat witwassen geld in beslag nemen wordt het geld niet verbrand , ja konsensi drugs dat in beslag genomen is wordt verbrandt , en ga er niet te dicht bij staan anders wordt je nog verslaafd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.