In goot verdronken kindje was aan het spelen met leeftijdsgenoten

5
1-jarig meisje verdronken in goot

Het 1-jarig meisje dat gisteren dood werd gevonden in een goot langs de Karunaweg, was aan het spelen met andere leeftijdsgenoten. Op een bepaald moment zag men haar niet meer, waarna ze in de goot werd aangetroffen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van het bureau Santo Dorp deed na de melding van het ongeval, de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd het ontzielde lichaam van het 1-jarig meisje Divine Vorstwijk aangetroffen.

Volgens verklaring van de familie was ze aan het spelen. Op een bepaald moment zag men Divine niet meer. Zij werd in de goot aangetroffen en vertoonde geen teken van leven. De goot loopt voorlangs de woning van het kind.

Een ingeschakelde arts stelde haar dood officieel vast. Het ontzielde lichaam van Divine is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, voor obductie door de politie in beslag genomen meldt de politie.

5 REACTIES

  1. Een kind vn 1jr kn nauwelijks lopen n toch. De ouders en de toezichthouders mogen elkaar een schop onder de kont geven.
    Dit is puur nonchalantheid.


    Maak melding

  2. ☝De moeder wilde dit kind beslist dood. 👉Als jij als moeder zo nonchalant met je baby die amper kan lopen omgaat🤔 , dan verdien je dit kind niet. Dit kind is dus dood beter af, hoe hard dit ook klinkt, maar nu geen toezicht de rest van haar leven al helemaal niet.
    Sommige mensen verdienen het niet om kinderen te hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.