First lady doet donaties aan burgers en organisaties

21
First lady doet donaties aan burgers en organisaties


Op het Instituut van de first lady van Suriname, hebben enkele burgers, organisaties en studenten uit handen van first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry donaties ontvangen.

Deze burgers, organisaties en studenten hebben bij de presidentsvrouw het verzoek gedaan voor de ondersteuning. Na goedkeuring van deze aanvragen, mochten zij op donderdag 5 augustus 2021 het gevraagde in ontvangst nemen.

De first lady probeert met deze donaties zoveel mogelijk hulpbehoeftigen tegemoet te komen. Zij hoopt hiermee de nood van de burgers enigszins te verlichten.

De Lions Club Paramaribo South en de JCI Nilom mochten tablets in ontvangst nemen, die zij verder zullen verstrekken aan behoeftige leerlingen van verschillende scholen in Suriname. Deze leerlingen zijn reeds in kaart gebracht via de verschillende scholen.

Ook twee studenten van de middelbare school hebben een tablet in ontvangst genomen van de presidentsvrouw voor het volgen van online lessen. De overige donaties bestonden uit waardebonnen en rolstoelen aan behoeftige burgers.

21 REACTIES

 1. Regering VOOR het volk!
  Geweldig positief bezig mensen. Ga zo door!
  Laat je niet van kaart brengen door de zwarte racistische beest Astridh Roemer.


  Maak melding

 2. ‘T is nog niet wat het wezen moet, maar ik zie dat ze eindelijk iemand in de hand heeft genomen die haar voorziet van betere kledingadviezen.
  Voorheen droeg ze van dezelfde jurken als die van mijn Marokkaanse buurman.


  Maak melding

 3. Beste Bolly, ook ik weet niet hoe ze het bekostigd.
  Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal legaal gaat.

  Hebt u twijfels, stel dan een onderzoek in.
  Een ieder mag dragen, wat voor een kleding men toekomt.

  De essentie is dat ze helpt.
  Kunt u anderen niet motiveren , het is niet erg.
  Ik wens dat u nooit naar hulp snakt.
  Mocht het toch gebeuren, ik sta ook voor u klaar.


  Maak melding

 4. Kali Madjoe
  Ik ben het volkomen met je eens. Zulke instituten zouden niet nodig moeten zijn in Suriname.
  Als de first lady een paar van haar functies zou neerleggen. Dat betekent werkgelegenheid voor een paar gezinnen die moeten rondkomen van wat je zegt bedelspullen.

  En kan ze vaker haar andere werkzaamheden oppakken die nu blijven liggen.


  Maak melding

 5. Inderdaad. Opdoeken dat instituut. Het is ingesteld door gotrofather opa D in 2010 voor zijn werkloos viswijf ingrid met salaris en al. Dus president Opdoeken dat instituut. Uw vrouw is goed geschoold en kan de vrijgekomen tijd dan beter verdelen tussen de andere Jobs.
  Mevrouw Venetiaan heeft altijd een toelage geweigerd. Ze had haar eigen werk.


  Maak melding

 6. Leek

  Uw hulp zal ik nooit nodig hebben, dus voor mij hoeft u niet klaar te staan.
  Niet financieel, niet sociaal en ook niet wat gezondheid betreft, omdat ik goed verzekerd ben dus god zij dank hoef ik geen gebruik te maken van uw aanbod.

  En over de kleding van de first lady heb ik geen woorden aan vuil gemaakt, dus ik neem aan dat dit onderwerp niet voor mij is bedoeld.


  Maak melding

 7. 2 studenten hebben een tablet in ontvangst mogen nemen? Van de overige 788 is mij ontgaan waar die zijn gebleven. Deze propaganda is gewoonweg misselijkmakend.


  Maak melding

 8. konsensi, die 788 hebben de paarse ndp ratten in gepikt, misschien hebt jij wel mee geholpen met stelen he want stelen ligt in alle genen van de paarse ratten


  Maak melding

 9. @Wat, neem contact op met een psych, je hebt last van zware trauma en spreekt wartaal. En de beschuldigingen die je hier uit zijn niet mis. Jammer tak mi a no skowtoe… ik zou je samen met je paarse traumatist in 1 cel levenslang opsluiten.


  Maak melding

 10. De frus lady voelt natigheid, want het Volk zal deze orange wormen over enkele maanden bedanken en zal ze helaas weer bara en roti moeten gaan verkopen achter de centrale markt.
  @WAT voor jou zal er zeker ook een baantje zijn als schoonmaker van de pisbakken en toiletten van OCER. Graag gedaan hoor !!


  Maak melding

 11. FRANCO 11
  9 augustus 2021 At 19:39
  De frus lady voelt natigheid, want het Volk zal deze orange wormen over enkele maanden bedanken en zal ze helaas weer bara en roti moeten gaan verkopen achter de centrale markt.
  @WAT voor jou zal er zeker ook een baantje zijn als schoonmaker van de pisbakken en toiletten van OCER. Graag gedaan hoor !!

  Wat kunnen Afro Surinamers toch verschrikkelijk denigrerend zijn en jij bent hier geen uitzondering op. Maar wel direct de racismekaart opentrekken als de racist blank is. Jouw soort kan er ook heel wat van. En liever met hard werken in je levensonderhoud voorzien dan door steken en moorden. Daar heeft jouw soort de monopoliepositie in.


  Maak melding

 12. Franco 11

  Steken, moorden, verkrachten, brandmerken en stelen, heeft de witte mens uitgevonden en zijn ze vandaag de dag nog steeds kampioen wat dat betreft.


  Maak melding

 13. Bolly, inderdaad zou ze de zaakjes, die Chan verwaarloosd heeft, na zijn echtscheiding en tijdens de verkiezingscampange, stevig moeten oppakken en nieuw leven moeten inblazen.


  Maak melding

 14. @Konsensi..ik deel jou mening wat Wat betreft. Ik zie enkel comments altijd gebaseerd op het verleden…en steeds maar over de “paarse ratten” hij/ zij reageert nooit inhoudelijk. Ben blij met u bevinding. Waarom staat WK dit eigenlijk toe.


  Maak melding

 15. Alma 10 augustus 2021 At 06:56
  @Konsensi..ik deel jou mening wat Wat betreft. Ik zie enkel comments altijd gebaseerd op het verleden…en steeds maar over de “paarse ratten” hij/ zij reageert nooit inhoudelijk. Ben blij met u bevinding. Waarom staat WK dit eigenlijk toe.
  =======================================

  Dat is waarom jullie ook paarse rioolratten worden genoemd. De rest doet precies datgene wat jullie in staat zijn met anderen te doen. Jullie attitude van “wij mogen en anderen niet” is prehistorisch.


  Maak melding

 16. konsensi en alma, jullie gooien met modder naar de first Lady, waarom heeft ze jullie soms persoonlijk gekwetst, dus niet he , maar paarse galbakken jullie hebben ook geen goed woord voor deze regering, jullie willen alleen maar weer jullie afgod bouta weer aan het roer hebben zodat hij het volk nog meer kan uitzuigen, en hij het land zal verkopen voor een appel en een ei verkopen aan china daar was deze landverrader al mee bezig, maarja als je van een massamoordenaar houdt ,krijgt je van het gewone volk de modder terug.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.