Auto komt ondersteboven terecht op de weg tijdens lockdown

6
Auto komt ondersteboven terecht op de weg tijdens lockdown

Deze auto is zondagavond tijdens de lockdown, ondersteboven terecht gekomen op de Bergenshoopweg in Suriname. Niemand raakte daarbij gewond.

De bestuurder reed rond 21.30u met zijn voertuig over de Bergenshoopweg, gaande richting de Sumatraweg. Ter hoogte van pand 124 sloeg het voertuig door tot nog toe onbekende reden over de kop.

Over de oorzaak van dit eenzijdig verkeersongeval is nog niet veel meer bekend. De politie van Lelydorp kwam ter plaatse voor onderzoek.

Het uitgaansverbod oftewel lockdown, is op zondag 8 augustus om 21.00 uur ingegaan en duurt tot dinsdag 10 augustus 06.00 uur.

6 REACTIES

 1. Breaking: De oorzaak van dit eenzijdig verkeersongeval is bekend. Na een vluchtig onderzoek bleek de bestuurder veel te hard, dus roekeloos te hebben gereden.


  Maak melding

 2. Ik heb jaren in den vreemde mijn brood verdiend. Ik ben terug in mijn Suriname. Ik ben eenvoudig gebleven, mis geen luxe, mis het geoliede niet. Ik ben geschokt van de verloedering in het land en toch heb ik hoop, dat wij het tij kunnen keren, als wij met z,n allen, een positieve bijdrage leveren, hoe nietszeggend, dat ook lijkt.
  Het enige dat wij , althans sommigen doen, is steeds afkeurend, minachtend, racistisch naar Jan en alleman zijn, Wij gunnen elkaar zelfs het licht in de ogen niet en zitten maar te poeren in de kont van de ander, dan wel anderen naar de bek praten.
  Wij hoeven het niet eens met elkaar te zijn, daarom zijn wij mensen en hebben een stel hersenen, de een beter dan de ander en meer niet.
  Wij hebben in Suriname geen hardnekkige gezwellen nodig alla meneer SOA.
  LEVER JE BIJDRAGE, NEGATIEF OF NIET, DOCH ONGEFUNDEERDE FOMERENDE BUIKLOPENDE STANKVERSPIJDENDE LEUGENS, zal de weg die Suriname is ingeslagen niet weerhouden.
  Ik ben een optimist en tegenslagen behoren ook tot de zaken des levens, net zoals de dood.


  Maak melding

 3. Mi Dati 9 augustus 2021 At 11:22
  Breaking: De oorzaak van dit eenzijdig verkeersongeval is bekend. Na een vluchtig onderzoek bleek de bestuurder veel te hard, dus roekeloos te hebben gereden.
  ——————————————————————————————-
  Je hebt het compleet mis @Mi Fatoe. De weg zat vol gaten en hobbels,waardoor deze meneer over de kop sloeg. OW moet de wegen beter gaan onderhouden en van een slijtlaag voorzien.
  Dit is ook de straf van de misterie van OW.


  Maak melding

 4. franco 0,0…13 , als je gewoon rustig rijdt en dan door een kuil rijdt ga je niet over de kop , wat deze persoon is overkomen is eigenschuld, veel te hard gereden en in lockdown, en altijd geeft jij de minister van OW de schuld , weet je dat je een paarse eikel hebt, en die maken niets meer klaar , als de minister weer geld heeft moet hij eerst jou gaten vullen met hete asfalt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.