54-jarige automobilist overleden nadat voertuig ondersteboven in water terecht komt

12

De automobilist die afgelopen zaterdagavond om het leven kwam toen zijn auto op de Noordpolderdam over de kop sloeg en ondersteboven in een goot belandde, is de 54-jarige autobestuurder John Soekdew. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

De politie van het bureau Kwatta kreeg omstreeks kwart over negen in de avond een melding dat een auto in de Noordpolderdam, ter hoogte van Leiding 7A, in de langs de weg lopende goot was beland en dat de inzittende vermoedelijk overleden was.

Toen de politie en de ambulance ter plaatse arriveerden was de heer Soekdew al door omstanders uit het voertuig gehaald. Hij vertoonde geen levensteken meer. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Onderzoek wees uit dat John Soekdew kort voor het ongeval alleen in zijn auto te Leiding 7A reed. Hij kwam vanuit de richting van de Commissaris Weythingweg gaande in de richting van de Noordpolderdam. Toen hij de Noordpolderdam in sloeg verloor hij de controle over de besturing van zijn auto. De auto raakte van de rijbaan, sloeg over de kop en kwam in de langs de weg lopende goot terecht.

Soekdew was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden meldt de politie.

12 REACTIES

 1. De oorzaak beste mensen moet gezocht worden in het onderhoud van de weg. Hobbels, bobbels en kraters. Drempels die plotseling zonder vooraf een behoorlijke aanduiding opdoemen in het duister. Slijtage van het asfalt dat jaren niet is vernieuwd.
  Dit alles is toe te schrijven aan de MINI-ster van OW die beloofd heeft het VOLK te zullen straffen voor hun stemgedrag. Bij SHOW projecten is hij als BOLYWOOD-ster wel te vinden , maar als iemand overlijdt vanwege een slecht wegdek is hij nergens te bekennen. Zelf een blijk van medeleven is teveel gevraagd


  Maak melding

 2. Ondanks de hobbels, kuilen en wat zo meer , ☝het is bekend dat de wegen in Suriname slecht zijn. En vaak rijden dezelfde mensen die wegen dagelijks.
  Alleen ze hebben zoveel paddie in hun hoofd, dat ze ondanks de slechte wegen nog steeds plankgas rijden.
  Ik zeg maar weer goed gedaan👏, weer een idioot minder op de weg.🤣😁


  Maak melding

 3. Gebroken wegen hobbel,bobbel en kuilen niet repareren gaat minder mensen dood.dan kunnen ze niet meer racen…Auto rijden maken veel meer duurder dan gaat mensen meer fietsen en houden ze nog geld over…


  Maak melding

 4. Een goeie infrastructuur is belangrijk voor de ontwikkeling van een Land. Maar als de wegen niet onderhouden of hersteld worden zullen wij blijven ploeteren in de modder zoals wij dat nu doen. Ik begrijp uit de reacties van hierboven dat sommige mensen bij het oude wensen te blijven…….hobbels en bobbels..kuilen en kraters. Is dit de mentaliteit van de Surinamer geworden…niet te streven naar vooruitgang en ontwikkeling. Mensen gaan dood bij een aanrijding door slechte wegen. Auto rijden is al duur genoeg en fietsen…haaaa…ER ZIJN NERGENS FIETSPADEN…….Blijf maar in je plantage die Suriname heet.

  Wie denkt dat WIJSHEID duur is weet nog niet wat DOMHEID kost..!!!


  Maak melding

 5. franco 0,0–13 , wat een onzin kraam jij weer uit , jij bent het mooi gewend daar in Nederland he paarse mongool , mooie wegen , mooie fiets-wandelpaden , nou jou baasje bouta had 10 jaar geleden hier mee een begin moeten maken , maar nee hoor , geen geld voor infrastructuur en ook niet voor de zorg , maar het geld was alleen voor eigenbelang nodig


  Maak melding

 6. De wegen in Suriname zijn minstens 10 keren beter dan die in Guyana. Maar je ziet deze soort ongevallen niet in ons buurland. Dus de schuld geven aan de toestand van onze infrastuctuur is gewoon belachelijk. Wanneer gaan Surinamers eigendom nemen voor hun eigen stomme gedrag?


  Maak melding

 7. WAT 10 augustus 2021 At 02:38
  franco 0,0–13 , wat een onzin kraam jij weer uit , jij bent het mooi gewend daar in Nederland he paarse
  ———————————————————————————————-
  @WAT…Ik neem jou niets kwalijk BABOEN AAP…JIJ HEBT N>L DOMHEID UITGEVONDEN…dus blijf maar lekker daarin doordraaien EZEL. ORANGE RAT….


  Maak melding

 8. franco 11 of nu eigenlijk franco 13 door jou dom gezwam , we hebben het al tig keer in onze reacties aangegeven dat we niet oranje , en niet zwart-geel , en niet groen , en niet rood zijn , deze regering krijgt ook wel van ons de wind van voren als iets niet deugd , , , , maar alles wat paars is die zullen we aanvallen met de pen , zeker omdat ze ons land Suriname de laatste 10 jaren hebben leeg gezogen , en geen vooruitgang hebben gebracht , dus elke ongegronde verwijt van jullie naar de nieuwe regering , blijkt onzin te zijn , ja onze pen staat niet droog hoor want anti paars kun je schrijven met een blauwe pen (BIC)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.