3-jarig jongetje doodgereden door politieman

22
brandende kaars RIP

De 3-jarige Marcello Potari is afgelopen weekend in Moengo aangereden door een personenauto en heeft daarbij het leven gelaten. De autobestuurder is een politieambtenaar, meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder over de Sabrawistraat reed toen Marcello plotseling de straat oprende en aangereden werd. Marcello was nagenoeg op slag dood.

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de automobilist door de politie ingevorderd en is zijn voertuig voor herkeuring in beslag genomen. Na verhoor is de autobestuurder, na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie heengezonden.

Het ontzielde lichaam van Marcello, Potari is in opdracht van het Openbaar Ministerie , door de politie, voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Oost.

22 REACTIES

 1. Hij heeft een kind doodgereden en is heengezonden.
  Ik durf te wedden dat hij connecties heeft……wat een bananenrepubliek toch!
  Die trimster een paar maanden geleden is ook doodgereden, de bestuurder is ook heengezonden om verder te zuipen met zijn connecties.


  Maak melding

 2. Hoe komt t dat een kind van die leeftijd zonder meer de straat op kon rennen? Dit is de eerste vraag die bij mij opkomt. Was er niemand die toezicht hield ? Kinderen zijn kinderen, denken als kinderen , zien GEEN GEVAAR, vooral op die leeftijd . t Is jammer dat t dit kind is overkomen, want als ik kinderen van die leeftijd zie , , engeltjes nog , dan horen en mogen ze niet de straat op kunnen rennen., Moge dit jonge, tere zieltje, rust krijgen , en z,n familie , de achterblijvers , troost vinden in t geloof dat hij nooit meer pijn zal hebben en hij nu als een engeltje bij God is.


  Maak melding

 3. Boekie showtje, wil je een bestuurder na aanhouding inverzekeringstelling stellen, moet hij minimaal schuldig zijn aan het veroorzaken van de aanrijding. Het zal verder moeten blijken of men hem dat kan verwijten. Heeft hij gezopen dan pleegde hij een misdrijf en gaat hij de bak in.
  Er gebeuren ook zaken als wat jij aanhaalt, doch is het op dit moment een beetje voorbie om dit te stellen.
  Het is triest dat het kind is aangereden en het leven heeft gelaten.


  Maak melding

 4. Als autobestuurder behoor je ten allen tijde, zeker in de bebouwde kom, rekening te houden met de mogelijkheid dat er voetgangers kunnen oversteken, en spelende kinderen in het bijzonder. Kijken en nogmaals kijken of de weg vrij is en vrij blijft. Als je met een auto een voetganger aanrijdt ben je ALTIJD schuldig. Er kan schuldvermindering gelden maar NOOIT kwijtschelding. De bestuurder is dus schuldig en is heengezonden. Dat geeft zeker te denken . . . . .


  Maak melding

 5. @Linco
  Als je met een auto een voetganger aanrijdt ben je altijd schuldig? Hoe kom je daar nu bij?Weet je hoeveel voetgangers oversteken als het stoplicht nog op rood staat? Of het spoor oversteken terwijl de spoorbomen neergelaten zijn en het sein op rood staat? Je zal ze de kost moeten geven!!!


  Maak melding

 6. percival
  Gelukkig hoef ik aan voetgangers die oversteken als het stoplicht nog op rood staat of het spoor oversteken terwijl de spoorbomen neergelaten zijn en het sein op rood staat niet de kost te geven. Zo kapitaalkrachtig ben ik echt niet.
  Maar ik vind zeker niet dat ik ergens het recht vandaan kan halen om deze mensen dan maar dood te rijden. Als je de compassie of empathie niet kan opbrengen voor de medemens in het verkeer, neem dan geen plaats achter het stuur van een auto. Je maakt op die manier van een vervoermiddel een moordwapen.


  Maak melding

 7. Nederlandse is een moeilijke taal Er staat duidelijk dat kind rende de straat op In de bebouwde kom rij je 50 en met die snelheid kan je al voetganger doodrijden Gebeurde ook paar maanden terug in Saramacca kind rende de straat op en oma er achterna Neem het niet voor de agent op


  Maak melding

 8. Linco, waar haal je de wijsheid vandaan dat je als autobestuurder altjd schuldig bent als je een voetganger aanrijdt? In sommige landen ben je als buitenlander altijd schuldig als je een inboorling aanrijdt, ook al heeft die inboorling op facebook aangekondigd dat hij zelfmoord wil plegen door voor een auto te springen, de justitie in zulke achterlijke landen gaat ervan uit dat jij als buitenlander niet daar had moeten zijn, zodat je het slachtoffer niet had kunnen.aanrijden Even absurd is jouw uitdpraak dat een autobestuurder ALTIJD schuldig is als hij een voetganger aanrijdt.


  Maak melding

 9. @linco/obama
  Eerste vereiste in het verkeer is: opletten. Hoe snel kan een kindje van 3 jaar de straat oprennen zonder dat het je opvalt? Hoe snel reed deze ongelukkige?


  Maak melding

 10. als een kind plotseling de straat op rent, is een ongeluk moeilijk te voorkomen. Uit het verhaal heb niet kunnen opmaken over de snelheid van de auto en/of hij in een bebouwde kom reed.
  de vraag is waar waren de ouders. De vader was weer niet thuis. Op de hoek van een straat met vrienden kletsen of op vrouwenjacht en moeder had het druk met andere dingen. Vaak zie je kinderen op straat spelen en de ouders zijn nergens te bekennen. Als je kinderen hebt, moet je een oogje in het zeil houden. De zaak wordt een beetje opgeblazen. In dit geval heeft de bestuurder van een auto een kind aangereden. Zijn beroep zou niet in verband met deze zaak gebracht moeten worden.
  Het verhaal van Linco slaat nergens op. Ik vraag me af of hij een rijbewijs heeft en ooit als bestuurder deel genomen heeft in het verkeer.


  Maak melding

 11. Als het een blanke politieagent is wordt hij massaal verketterd en aan de schandpaal genageld, mede door die hypocriete BLM wappies. Maar nu wordt deze agent gewoon naar huis gezonden en steekt iedereen zijn laffe kop in het zand.


  Maak melding

 12. @Linco
  Snap je wel wat er staat? Geen enkele bestuurder heeft de intentie om iemand dood te rijden.Ze zijn er vaak heel ontdaan over. En zoals Henkes verwoordt in sommige landen krijg je zoal zo de schuld als je iemand aanrijdt ook als je er niks aan kan doen.En als buitenlander ben je in zo een geval zwaar de klos.


  Maak melding

 13. @ Percival je slaat de spijker op zijn kop. Mooier kan ik het niet maken.
  Vooral hier op Moengo en vooral bij bernarddorp moet je op je hoede zijn in het verkeer want de meeste huizen daar hebben geen schutting. En als je er wat van zegt dat ze beter op hun kinderen moeten letten vanwege het verkeer en er ongelukken kunnen ontstaan dan wordt je vies en vuil uitgescholden. Tja het heeft ook met opvoeden te maken en dat ontbreekt hier met de dag.


  Maak melding

 14. Volgens het wetboek is de autorijder altijd schuldig, als hij een zwakkere verkeersdeelnemer
  wandelaar, fiets, brommer aanrijdt . Alleen als hij kan aantonen dat er overmacht is, kan
  hij zijn onschuldbewijzen.


  Maak melding

 15. Zij die over mij vallen. Ik ben al langer dan 20 jaar in het bezit van een internationaal rijbewijs en heb in diverse landen, in diverse werelddelen een auto dan wel vrachtwagen bestuurd over kleine en grote wegen. Heb nog nooit een aanrijding gehad of veroorzaakt. Een van de eerste regels die ik leerde bij het lessen voor mijn rijbewijs was: Als je een voetganger aanrijdt is het ALTIJD jouw schuld.
  Yor, lees je bericht even na;
  Uit het verhaal heb niet kunnen opmaken over de snelheid van de auto en/of hij in een bebouwde kom reed.
  de vraag is waar waren de ouders. De vader was weer niet thuis. Op de hoek van een straat met vrienden kletsen of op vrouwenjacht en moeder had het druk met andere dingen. Vaak zie je kinderen op straat spelen en de ouders zijn nergens te bekennen.
  Je kon niets opmaken over de lokatie van het ongeval en de snelheid van de auto. Maar je weet wel waar de vader en moeder waren. En nota bene stel je zelf vast: Vaak zie je kinderen op straat spelen en de ouders zijn nergens te bekennen. Moet je dan als bestuurde niet extra goed uitkijken?
  En de voorbeelden over “sommige landen” waar je altijd de klos bent. Het gaat in dit geval niet over een buitenland, maar over Suriname!
  Voor de rest blijf ik bij mijn statement. Het ga jullie allemaal goed.


  Maak melding

 16. Flyer, ten eerste hebben we bijna geen tot geen blanke politieagenten in Suriname, waarom sleep je blanke agenten er nu bij? Ten tweede heeft BLM het niet over politieagenten, ongeacht hun kleur, die betrokken zijn bij een verkeersongeluk, ze hebben het over racistische politieagenten in de VS, die onevenredig veel zwarten en andere ongewapende minderheden doodschieten of doodwurgen.tijdens aanhoudingen of arrestaties.


  Maak melding

 17. franco 11 zal zeggen het is ook de schuld van de minister van OW .
  triest ongeval , maar als de bestuurder geen agent was maar een gewone burger , had men hier andere reacties gegeven , en als je 30 km zou rijden of zelfs stapvoets dan kan evengoed dit gebeuren , het zal je maar over komen


  Maak melding

 18. Kinderen in Suriname zijn vogelvrij, geen tuinhekken, geen goede veilige stoepen, ☝maar vooral de automobilisten die de weg als racebaan gebruiken. ☝maar ook de ouders die niet op hun kinderen letten, en er gemakshalve maar vanuit gaan dat een andere die verantwoording op zich zullen nemen.
  Let gewoon op je eigen kroost, dan bespaar je iedereen incluis jezelf, van een hoop ellende.
  Dat de bestuurde toevallig voor zijn pech ook nog politieman is, neemt niet weg dat hij ook onverantwoord gereden heeft, anders had hij heel misschien nog een uitwijk poging kunnen doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.