3 coronadoden en 85 nieuwe gevallen op zondag 8 augustus

4
corona-covid-19-patiënten-worden-opgehaald-suriname

In Suriname zijn zondag 8 augustus weer 3 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat in het land is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus is hierdoor gestegen naar 665.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 85 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 252 keer testen (33,7%). Verder is het aantal personen in het ziekenhuis weer iets gedaald en bedraagt op dit moment 66. In de ICU zijn er 20 patiënten.

Zondag is ook het uitgaansverbod ingegaan vanwege de nationale vrijdag op maandag 9 augustus in verband met de Dag der Inheemsen en Javaanse Immigratie in Suriname. Deze lockdown gaat op zondag 8 augustus om 21.00 uur in en duurt tot 06.00 uur op dinsdag 10 augustus.

De cijfers van 8 augustus 2021:

4 REACTIES

 1. Luciën Karwofodi 9 augustus 2021 At 11:43
  ……o ja, het is de schuld van de vorige regering en de eigen schuld, dikke bult van het volk!
  =========================================

  Genoteerd, het zijn jouw woorden en verder niet zeiken ja,….


  Maak melding

 2. @Sabaku: Ja, dat is jullie inborst. Bij gebrek aan kennis en kunde en omdat jullie gewoon bedriegers zijn, is het stelselmatig de schuld van het falend beleid schuiven in de schoenen van de vorige regering en het volk dat zo slim gestemd heeft de norm geworden! Ja, laat5 het genoteerd zijn en fijn dat je eindelijk bijdraait en dit volksbedrog beaamt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.