Twee verdachten van diefstal op heterdaad betrapt en aangehouden

3
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft de 60-jarige Naris D. en Marcelino A. (20) afgelopen woensdag aangehouden ter zake diefstal. Dit na een telefonische melding, dat enkele personen nabij het sluizencomplex aan de Tout Luit Fautkanaalweg rechts bezig waren goederen uit te laden uit een boot, meldt het Korps Politie Suriname.

De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en troffen daar de twee verdachten Naris en Marcellino aan. Verder een boot van 9 meter, een hydraulische pomp, een tellus tank, een 100 lbs gascilinder, 10 meter branderslang, een buitenboordmotor van 85 pk en negen stuks ijzeren schoeiplaten.

De twee mannen werden in de kraag gevat door de politie van het bureau Livorno en de goederen werden in beslag genomen. Bij confrontatie verklaarde Naris dat hij in opdracht van zijn zoon Roy J. de goederen uit de boot moest halen en vervoeren naar het woonadres van zijn zoon in het district Commewijne.

Zijn kompaan Marcelino gaf toe dat zij de voormelde goederen hebben weggenomen op een adres dat hij niet door wilde geven. De twee verdachten werden hangende het onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Beide verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie ingesloten

3 REACTIES

  1. Stelen is een betere optie dan gaan werken voor je spullen🙄. Ik bedoel maar ☝anderen hebben al hard genoeg gewerkt voor die spullen, waarom zou je voor diezelfde spullen weer moeten werken🤷‍♂️, verspilling van energie🤦‍♂️


    Maak melding

  2. ja wat moet je als je al meer dan 40 jaar afhankelijk bent van de ndp , en deze ndp heeft niets meer te vertellen , ja dan gaan oudere ndp aanhangers ook maar stelen , want om te gaan werken hebben ze nooit van gehoord he mix chick


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.