‘Raceauto’ eindigt in water van Magentakanaal

6
'Raceauto' eindigt in water van Magentakanaal

Deze auto is zaterdagavond in het Magentakanaal terechtgekomen. Het zou gaan om een opgevoerde auto die vaak gebruikt wordt bij race wedstrijden in Suriname en omstreeks 19.00u betrokken was bij een eenzijdig verkeersongeval.

De bestuurder van het voertuig reed over de Magentakanaalweg, komende vanuit de richting van Frederikshoop en gaande richting Vierkinderenweg. Nabij de Vierkinderenweg ging het mis. Vermoedelijke verloor de bestuurder de controle over het stuur.

Hierdoor ging de auto van de weg waarna het voertuig in het water van het kanaal langs de weg eindigde. Niemand raakte gewond. De politie werd niet ingeschakeld, wel een sleepdienst die het voertuig weer op het droge kreeg.

Het is niet bekend of de bestuurder aan het racen was toen het ongeval gebeurde.

6 REACTIES

 1. Weer zo een idioot in heg verkeer. Gelukkig geen onschuldigen meegenomen.
  Wanneer werkt de politie?? Dat gelul met lockdown overtreders naar stadion brengen en niets doen tegen verkeerscriminelen mkt dagelijks doden


  Maak melding

 2. ☝Vermoedelijk verloor de bestuurder de controle over het stuur..
  😁Met normaal rijgedrag beland je niet in het kanaal.
  🤣👏 goed gedaan, weer eentje minder.


  Maak melding

 3. Lange tijd geweest dat ik het woord Vierkinderen gelezen heb. Vierkinderen was het eigendom van een (nu overleden) kennis van mij, die het aan de regering verkocht. Josephine Samson-Green straat is naar zijn moeder genoemd. Iets voor de Surinaamse geschiedenis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.