Oprichting Suriname National Foreign Investment N.V.

34
Oprichting Suriname National Foreign Investment N.V.

Vrijdag is op het kantoor van de Surinaamse president, de akte voor de oprichting van het Suriname National Foreign Investment N.V (SNFI N.V) getekend. “De regering is wijzer geworden en heeft uit de fouten bij de oprichting van N.V. Surfin geleerd. Wij hebben ons aan alle wettelijke vereisten gehouden bij de oprichting van SNFI N.V. Uit de geboorte van de nieuwe N.V zal er energie geput worden om de gestelde doelen te realiseren”, aldus de president.

Suriname National Foreign Investment N.V (SNFI N.V) heeft een reeks doelstellingen, maar het ontplooien van activiteiten gericht op het mobiliseren en aantrekken van investeringskapitaal voor de uitvoering van projecten en programma’s, is als hoofddoel gesteld. Het kapitaal is ter bevordering van de duurzame sociaaleconomische ontwikkeling, ter versterking van de monetaire stabiliteit en voor de economische weerbaarheid van de Staat en diens financiële instellingen. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt SRD 1 miljoen, verdeeld in 10.000 aandelen van elk SRD 100.

De heer Pahladsingh Rajen is vandaag benoemd als directeur en zal de scepter bij de nieuwe N.V zwaaien. De overige directieleden zijn nog niet benoemd, dit zal volgende week in overleg met de regering van Suriname gebeuren.” Er zal een dusdanige economische situatie gecreëerd worden in Suriname, waar de hele bevolking aan participeert. Hierdoor kunnen wij af van het pakkettensysteem’‘, aldus de kersverse directeur van SNFI N.V.

Verder fungeren minister Ramdin en minister Armand Achaibersing als gemachtigde van deze N.V. De akte werd in bijzijn van notaris Humphrey Blom en zijn twee functionarissen getekend.

34 REACTIES

 1. @kodjo
  vergeten dat die 2 buiten de regels om wilde gaan werken? met hun surfin nvtje?
  zegt al genoeg uit welk rot hout ze gesneden zijn


  Maak melding

 2. Deze boeven komen met alle soorten rotzooi. Gewoon zelfde als Surfin.
  Zo hft deze zelfde vloek van een Chan ons toen opgescheept met Sasur.
  Deze figuren brengen Su naar de klote. Drugsland maken ze van Su.dit is voor illegaal geld van VHPers.


  Maak melding

 3. QQQ..

  Alles Waar Koning Albert Ramdien Aan Deelneemt Mag je Van Uit Gaan Dat Er Een Dubbel Agenda Aan Verbonden Is. Let Op De Lichaamstaal

  Begin Altijd Goed Eindstand Fromu


  Maak melding

 4. Ronald Venetiaan Zou Zo Iets Nooit Doen.

  Ik Denk Dat Ronald Venetiaan Een Nog Grotere En Betere Bestuurder Is Dan Al Die Koppen Samen Daar Aan Tafel. Maar Goed. VHP Is Een Hindoestaanse Partij Die De Verkiezing Gewonnen Heeft, Die Zijn Nu Aan De Macht. Dat Is Democratie

  Lang Leve De Democratie. Lang Leve Het Vrije Woord. Lang Leve Vrijheid Van Meningsuiting
  Lang Leve De Vrij Geest. Lang Leve Waterkant, Lang Leve Het Surinaams Volk. Lang leve De Liefde. Lang leve XL


  Maak melding

 5. limbo en debby en dikkedeur , ja jullie begrijpen dat niet he stelletje ongeschoolden , deze regering probeert op allerlei manieren aan geld te komen om die hoge toren schuld met rente die de vorige regering heeft achter gelaten terug te betalen , maar jullie zitten liever de regering dwars dat ze de schulden niet kunnen betalen , nou goed toch , maar deze regering moet eigenlijk de handdoek in de ring gooien en de republiek Suriname failliet verklaren , willen jullie dat dan , de chinezen nemen het land over en wat doen jullie dan , zeker de straat opgaan en hier op WTK onzin schrijven over de chinezen .


  Maak melding

 6. Stel dat iemand 10 aandelen van nominaal srd 100 wil kopen waar moet hij zich inschrijven? Met welke bank gaat de nieuwe nv werken? Hoe maakt de nv winst?

  Een buitenlander wil investeren in Su. Welke projecten zijn er? Hij wil in deep freeze kwiekwie voor de export en verse voor de binnenlandse markten investeren. Hoe kan hij beginnen met hulp van de nv?


  Maak melding

 7. Ze moeten gewoon nieuwe verkiezing uitschryven,want deze heefd geen bestaans recht want de heren zyn niet gescreend, en vele hebben geen goedt gedrag
  of men moet een referendum houden over verschillende zaken.


  Maak melding

 8. browny , jij gaat morgen toch gewoon feesten met je soort genoten , covid nodigt jullie uit .

  jij snapt ook er ook niets van , jij moet eens goed lezen wat er geschreven wordt en wat de bedoeling is van de SNFI , maar het is te hoog gegrepen voor jou , jou IQ en van robg en de rest van de paarse ratten is 0,0 , dus jij weet toch ook niet wat een referendum is , nou in ieder geval geen feestje


  Maak melding

 9. Daar gaan we weer, deze dieven, Achaibersing en Ramdhin zullen koste wat kost in het bhestuur zitten, want het is nog steeds dezelfde criminele organisatie. De boverige leden zullen tzt benoemd worden, zullen weer dezelfde boeven zijn! Heeft er iemand de oprichtingsacte van gezien? Dan bedoel ik o.a. de DNA? Dit is weer zo een slinkse poging om de VHP via een criminele stichting aan s’lands gelden te doen komen! Bah, wat een vieze vuile criminelen en dat noemt zich de regering van Suriname! Geen wonder dat het diasporakapitaal waar Chan zo over heeft opgeschept, uit de zakken van gewone argeloze SurNeds via de wisselkantoren wordt geklopt, denkend dat ze daarmee hun familie helpen! Geen wonder dat Oppenheimer en IMF deze gasten niet vertrouwen, alle dure consultants ten spijt!!


  Maak melding

 10. De meeste Surinamers hebben nu intussen door waarom hun ouders en grootouders er decennia lang voor hebben gezorgd dat de VHP niet zoveel zetels kreeg. Ze wisten wat het land te wachten stond. Wel nu, hun nakomelingen hebben “slim gestemd” en het resultaat is direct merkbaar. De eenheid en saamhorigheid tussen de verschillende bevolkingsgroepen die in ruim 45 jaar zorgvuldig is opgebouwd, is door deze VHP-regering in 1 jaar kapot geslagen!! Het is weer als voor 1975 waar de Blakaman en de Hindoestaan lijnrecht tegenover stonden, de Javaan zich niet mengde met andere rassen, de bovenlaag onaantastbaar was, de Chinees iedereen maar kon bejegenen zoals het hem goed dunkte en de parlementariërs zich ongebreideld tegoed deden aal s’lands gelden. In Su zeggen we altijd si na bribi! Wel nu speelt die film zich voor onze ogen af en als we denken daar een stokje voor te steken, is de traangas al besteld, net als ten tijde van Abaisa is Suriname verworden tot politiestaat!!


  Maak melding

 11. Het verloop van de installatie van dit nieuw instituut volgt.

  Waarschijnlijk in het kader vd transparantie is dit nu al bekend gesteld, om te voorkomen dat er weer nodeloos gewezen wordt naar “instituten die in het geheim” worden opgericht.

  Tungak je hebt groot gelijk; welke bank(en)? De CBVS heeft voor mij in ieder geval een nare bijsmaak, na de uitspraak v die zus v roemer.
  De DSB is CEO-loos, van de 3 gegadigden is er 1 over, de advocaat vd opgesloten kromosotoe (postbank). Het SZF, waarvan recent 5 op staande voet zijn ontslagen vanwege het achterover drukken v miljoenen, viel ook onder zijn supervisie.

  Een goed idee van iemand ergens was, (om opnieuw) een afdeling ve internationale bank op te tuigen. Scheelt gedoe met overmaking v die (Hollandse)uitkeringen en zielig in de rij staan om je geld op te halen bij een cambio, met gevaar voor eigen leven.


  Maak melding

 12. Sorry mie na wang ras echte blaka mang,wat hebben wij na de onafhankelijkheid voor Suriname gedaan,niks dus/ inderdaad lagi soema no jaroesoe/ deze mensen doen dat voor het land Suriname,dus hou op te zeggen dat het boeven zijn/
  Kijk naar 10 jaar ndp/ wat heeft ndp/ jullie pinaren omdat de jaloerse mensen willen 1 ding geschoolde of niet,mie soema moest sdong/ daarom wij Afrikaanse gemeenschap komen nooit vooruit,Suriname is de 17e rijkste land,maar zo arm als een strati dagoe laat die mannen hun werk doen/ na 5 jaar ga ik zien wat santhoki heeft gedaan voor Suriname?hou op met racisme en gif te spuiten/ santhoki brunswijk ga door/ pas als jullie het niet kunnen/ dan surinamers is dit land verdoemd en zoek een andere land om te wonen/ ok na mie e taking?


  Maak melding

 13. WAT/je hebt volkomen gelijk/ de leeghoofd/hebben geen verstand.alleen als zij de woord VHP zien in de media/ dan zijn hun dagen verpest/ democratie of niet chan santhoki stelt mij aub niet teleur/ ik heb in veel geloof op jouw gestemd/ ik weet dat er 4 miljard is gestolen en de staatkas geplunderd.samen met de imf willen deze regering een terug betaling regeling,sommige dong ne verstang /surinamse munt heeft geen waarde daarom is alles duur/ dong kaw?


  Maak melding

 14. We zijn nu een jaar en 4 mnd. verder en is nog geen cent geleend. Ook heeft welgeteld maar een minister het veld moeten ruimen (poki) dus, deze regering doet het heel goed. @lucien Kafowroe, jo amoebe jo, ik zal even je geheugen opfrissen, je baas heeft er 48 in 10 jaar versleten. De een was nog dommer dan de ander.
  NDP-holle vaten zoals jij schreeuwen en klagen altijd omdat ze zo onderontwikkeld zijn dat ze niet door hebben in welke slechte economische situatie het land verkeerd. Ook de vele fraude gevallen, zoals die van aloe baba, de kinderopvang, boefdraad die op de vlucht is, de ndp-vlaggen tijdens de laatste verkiezingen enz. worden door jullie onder de mat geschoven.
  Tot nog toe is er geen minister in dit kabinet die beschuldigd is van fraude en er is vertrouwen van het buitenland en het IMF. Sterker nog, de een na de andere ndp boef wordt nu veroordeeld voor fraude en verduistering (van Trigt, Kromosotoe) en er zullen meer volgen…..dus Kafowroe, eat your hart out!
  je tak soso blabla….ie jang ingie bana noh??


  Maak melding

 15. @Roman: Ga je moeder voor de gek houden, die is blijkbaar van hetzelfde lage intellectueel niveau als jij! Geen enkele blakaman schrijft zo slecht en zou zijn/haar relaas zo idioot in elkaar zetten. Marg terug naar Nickerie en bestel bij Doerga nog een ramtahal!


  Maak melding

 16. On-topic!

  Er zijn 3 wetten in de maak, waarvan minimaal 2 een ‘breaking news’ verdienen:
  – De in 1962 aangenomen personeelswet voor ambtenaren wordt zodanig aangepast, dat het eenvoudig wordt om, én de niet functionerende én de lastminute ambtenaren te bedanken. Let op, om te voorkomen dat je wordt ontslagen, zou ik me aanmelden bij de aangeboden ambtenaren training.

  – De tweede, zéér belangrijke wet is, het verbod op dubbele functies in het DNA.
  Hoolaadiejeee. Check nu wie tegenstemt en of men nog zo happig is op een dna-baan.

  – De derde wet is gericht op het casinowezen. Prima, voorkomt witwassen etc.

  Het gaat nu als een speer.


  Maak melding

 17. Esmerald 9 augustus 2021 At 14:35
  Ik heb dat onlangs ook gelezen en vind het wel heel opmerkelijk dat er niets hierover staat op wtk. Hoedanook, mooie ontwikkelingen daar in Suriname.


  Maak melding

 18. Boesskowtoe: Jij geloofd in je eigen natte dromen. Vraag Roemer wat hij heeft overgenomen van de vorige regering als je de verslagen die er voor elk een liggen. Natuurlijk ben jij ingehuurd om de leugens van Chan te herhalen en verspreiden, maar het volk wordt steeds wakkerder en dat doet Chan alvast traangas bestellen. Van het hele kabinet verdiennen slechts 2 het predicaat van minister, de rest is bagger met voorpop lopend de man met tot nu toe de meeste doden op zijn naam, Ramadin! Die wordt door de VMS in het zadel gehouden. Chan heeft hun politieke kracht gezien en zal zich niet aan deze incompetente lul branden. Poki moest plaats maken voor de onverzadigbaarheid van de familie Brunswijk! Welke fraudezaken zijn tot nu toe bewezen?? Het \onder enig bewijs blijven roepen van fraude omdat het je verkiezingswinst heeft opgeleverd houdt ook een keer op! IMF houdt Chan aan de lange lijn, maar je bent te dom om dat te zien! Hoe lang heeft Chan nog nodig om de zaken Kromosoeto en van Trigt rond te krijgen zonder zijn eigen mannetjes daarvoor op te offeren? Zie jij Kirpalani en zijn maten al k’ka watra krijgen en wie en wat hangt er nog verder onder? En verder nog, de amoebe’s en WC-wormen moet je maar in jouw directe omgeving zoeken, begin daarbij maar bij jou mede-trollen hier!


  Maak melding

 19. @Esmerald: De 1e wet zal erdoorheen gejast worden, want het is een vereiste van het IMF om het volk no meer te tergen. De 2 andere wetten worden door de coalitie in deze regeerperiode uiteraard nooit behandeld of getild naar de volgende verkiezingen om mooie sier te maken, want laten we elkaar geen mietje noemen, zij zijn de meesters van dubbele functies en banen en de casinobazen zijn hun maatjes.!


  Maak melding

 20. Wie weet nog van de anansie tories over investeringen in Suriname van pae somo. Elke keer toen hij terug kwam van Jakarta, dus elke maand, had hij een verhaal dat nog sterker was dan de vorige. Echt niemand komt investeren in Suriname te gevaarlijk gewoon, personeel onbetrouwbaar, onveilig, red tape van de overheid en corruptie.


  Maak melding

 21. Haha

  De paarse poeppraters roepen weer het hardst terwijl ze nog van niks weten !
  Alleen maar spookverhalen en doemscenario’s !

  Haha

  Team Santokhi wacht niet maar kijkt verder !
  Als dan ook die schuldsanering snel rond komt dan ziet de nabij toekomst er goed uit.

  En inderdaad;
  ” …
  Er zijn 3 wetten in de maak, waarvan minimaal 2 een ‘breaking news’ verdienen … ”

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 22. @Paraexpress: Zoals ik al aangaf: De 1e wet zal erdoorheen gejast worden, want het is een vereiste van het IMF om het volk no meer te tergen. De 2 andere wetten worden door de coalitie in deze regeerperiode uiteraard nooit behandeld of getild naar de volgende verkiezingen om mooie sier te maken, want laten we elkaar geen mietje noemen, zij zijn de meesters van dubbele functies en banen en de casinobazen zijn hun maatjes.! Maar ja, jij bent allang geen mietje meer want je kringspier is door deze leugenaars al zo beschadigd dat alles wat jij zegt klinkt als een natte puf! Dus hou liever je go’olo, want elke keer als je nadenkt komen er enkel loze natte scheten uit waarmee je ons hier komt vermoeien!


  Maak melding

 23. luci is jou scheet geen paarse poep, en dat al 10 jaar , je zal wel stinken , mensen lopen 100 meter om je heen , zelfs robg , want stinkers ontwijken elkaar ook he paarse poepsnuivers , en SNFI zal niet stinken , maar zal verfrissend aan de gang gaan om Suriname uit de financiele chaos te halen


  Maak melding

 24. Parmessar zal zijn 3 dubbele salaris inleveren, boeva zijn dubbele, tsang zijn dubbele, aloemang zijn dubbele . Sadi haar dubbele Allen paars. Tigri barba en Gregory hun dubbele salaris. Wie kent er nog meer in DNA, die dubbel krijgen?


  Maak melding

 25. Wat een stelletje azijnpissers hier. Deze regering krijgt gewoon geen kans om zich te bewijzen. Die paarse rioolratten willen liever de vorige regering die in anderen hun spaargeld gaat graaien. Niet in de spaargelden van die paarse rioolratten, want die hebben toch geen cent te makken. Ze ontlenen hun bestaansrecht bij de gratie van de pakkettendienst.


  Maak melding

 26. Het is geen wedstrijd Lucien, het gaat om de toekomst van het land.

  Een aantal VHP-leden hebben voor de start hun 2e functie neergelegd. Binnenkort wordt de wet beoordeeld en wordt er gestemd.
  De casinowet is al door. De casino-bazen zijn binnengehaald door de turkse vrouw vd suri consul in Holland. De consul is weer een broer van 2e ingrid.
  Dus….

  Weer een friends & family- connectie vd ndp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.