Man aangehouden voor aanranden minderjarige stiefdochter

5
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

In Suriname is een man deze week aangehouden voor feitelijke aanranding in het district Marowijne. Hij heeft de borsten van zijn zestienjarige stiefdochter betast.

Het meisje verklaart dat haar stiefvader de seksuele handeling met haar heeft gepleegd, maar de verdachte ontkent dat. Hij is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De man heeft een relatie met de moeder van de minderjarige. Het meisje lag in de kamer op het bed van haar moeder. De stiefvader kwam ook in de kamer en betastte haar.

De zestienjarige deed aangifte van het voorval, waarna de Surinaamse politie een onderzoek instelde en de man aanhield. Het onderzoek duurt voort.

5 REACTIES

  1. Dit gebeurde vroeger ook al. Smerige tifus oude mannen, die jonge meisjes betasten. De meiden van nu klagen ze aan. Goed zo meiden. De meiden van vroeger waren toch iets teruggetrokken en schaamden zich. Opgerot met zulke vuile smerige honden.


    Maak melding

  2. Er zijn genoeg moeders die een kerel in huis halen zonder na te denken over de consequentie die dat voor de veiligheid van hun kinderen met zich meebrengt. Ze gaan voor de financiën en de sex, en de rest boeit ze niet. Zo een kerel neemt zijn eigen kinderen en meestal ook volwassens zoons mee en ze hebben ze geen enkele emotionele binding met het stiefkind. Moeders moeten op hun kinderen letten zelfs in het dierenrijk beschermen ze hun jongen beter. Neem je vent maar houd hem uit de buurt van je kinderen.


    Maak melding

  3. Of hij het gedaan heeft of niet, de verhoudingen binnen dit gezin zijn niet meer hetzelfde en voor altijd verpest. Die kerel moet maar een andere verblijfplaats gaan zoeken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.