1-jarig meisje verdronken in goot

8
1-jarig meisje verdronken in goot

Het levenloos lichaam van een kindje ligt onder een laken naast het water (foto). Het meisje van iets meer dan een jaar oud is vanmorgen tragisch om het leven gekomen in Suriname, vermoedelijk door verdrinking in de goot.

Het ongeval vond rond 11.00u in de ochtend plaats aan de Karunaweg, een zijstraat van de Ephraimzegenweg. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Vier jaar geleden vond er in dezelfde weg ook een verdrinkingsgeval plaats, waarbij een 1-jarig jongetje dood in een goot werd aangetroffen.

8 REACTIES

 1. Waar waren de ouders? Je kan een kind van 1 jaar ook niet alleen laten. Beter gezegd kinderen laat je niet alleen. Er moet altijd een volwassene aanwezig zijn.


  Maak melding

 2. @olivia ik denk dat de ouders wel in de buurt waren maar dat kind ze gewoon te snel af was…met alle gevolgen van dien.
  Ouders vallen in slaap met open deuren dat babytje gaat op onderzoek uit..valt voorover in een plas water en stikt…pijnlijk sterkte aan de ouders


  Maak melding

 3. Met deze kleintjes moet je extra opletten. Maak een rek zodat ze niet nr buiten kunnen. Heel erg triest. Als ik naar het erg kijk mogen kinderen niet eens daar lopen.
  Alleen ellende in Su. Houd ht nog op????


  Maak melding

 4. debby in jou gedachte geef jij de schuld aan president Santokhi he , en die franco ook want de minister van OW is aansprakelijk voor alle goten hier in Suriname.
  triest gebeuren en de ouders let op u kinderen.


  Maak melding

 5. Su is verkocht aan de duivel. Elke dag ellende. Ik heb nog nooit meegemaakt in Su dat het dagelijks zo raak is.
  Dagelijks zware aanrijdingen, moord, zelfmoord. Doems day is het dagelijks. Stress, ellende, armoede. Frustreert de mensen.


  Maak melding

 6. Debby
  je bent weer bezig met je zwakzinnige verhalen. Als maar ellende in Sur. De huidige president krijgt de schuld van alles. Mensen hebben geen eten, als de huidige regering de sloot gedempt had, was dat kind niet verdronken, mensen plegen zelfmoord. Zal wel de schuld van deze president zijn etc.
  Het lachen zal je vergaan zijn. Als het zo ellendig is in Sur, emigreer naar een land zonder ellende of pleeg zelfmoord. nooit meer ellende voor jou.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.