donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongen doodgestoken bij vechtpartij op feest

Jongen doodgestoken bij vechtpartij op feest

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een jongen vrijdagavond doodgestoken bij een vechtpartij aan de Bijlhoutweg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er een feest gaande was, toen er een vechtpartij uitbrak.

Daarbij werd ook een voertuig vernield. Een jongen van slechts 17 jaar zou het slachtoffer zijn geworden van een steekpartij.

Er werd een ambulance ingeschakeld waarbij het ambulancepersoneel bij aankomst aangaf, dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde.

Naar verluidt zijn er ook schoten gelost tijdens de vechtpartij. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies is gebeurd en wat heeft geleidt tot de vechtpartij.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. T nieuws gaat over Suriname en jullie halen Nederland erbij popo t gebeurd in heel de wereld vraag me altijd af waarom een vergelijking steeds gemaakt wordt


    Maak melding
  2. Popo jantje het gebeurt in heel de wereld/ tegenwoordig is het niet goed te praten,maar de wereld is op zijn kop,ik heb de Hindoestaanse mahabharad gelezen,dit heeft te maken met het tijdperk (kalyug)
    Mensen zullen agressief gedrag hebben/ stelen benadelen,
    De grootste vijand van de mens is boos/2 minuten boos kan jouw tot 20 jaar spijt kunnen opleveren,als iemand dood/ probeer agressie te vermijden?je bent een mens in de gevangenis belanden is geen pretje.
    15 jaar wie het ook mag zijn/ dies no boeng,RIP jongen.


    Maak melding
  3. Popo Jantje @@ Ga je weer beginnen over bevolkingsgroep beginnen idioot?? Die van jou is zeker heilig hé ?? Ze doen blijkbaar nooit iets.. Beoordeeld iemand om zijn idioot daad, maar niet de hele bevolkingsgroep pannenkoek


    Maak melding
  4. Kenneth
    Hi 5 Steek schiet moord roofpartijen aanrijdingen overal ter wereld Voorbeeld Mexico daar worden elke dag vrouwen vermoord maar zodra er wat voorkomt in Su lijkt alsof ons land in de wereld het enige is


    Maak melding
  5. @Kenneth,
    RobG woont in Nederland maar steevast reageert hij over incidenten in Suriname alsof dit soort geweldsmisdrijven in zijn land niet voorkomt.
    RobG maakt er een mantra van om alles wat fout gaat in de schoenen van de regering te schuiven. Daarom haalde ik Nederland aan.


    Maak melding
  6. Glenn
    7 augustus 2021 At 09:25
    Popo Jantje @@ Ga je weer beginnen over bevolkingsgroep beginnen idioot?? Die van jou is zeker heilig hé ?? Ze doen blijkbaar nooit iets.. Beoordeeld iemand om zijn idioot daad, maar niet de hele bevolkingsgroep pannenkoek

    Benoem ik een specifiek bevolkingsgroep?
    Het kan toch ook de groep jongeren zijn. Wie is nu de achterlijke gek?


    Maak melding
  7. Jammer dat er onder de tieners zoveel doden vallen door onbehouwenheid in het uitgaansleven. Ze lijken allemaal met snij/steekwapens op stap te gaan. Het is overal een rotzooi met de tieners die over enkele jaren de volwassenen horen te zijn.
    RIP en sterkte aan de nabestaanden.


    Maak melding
  8. Pipo Jantje
    Wat bedoel je met altijd steeds een soort bevolkingsgroep alsof er in geen enkele ander land word gestoken Jij bent voor mij gewoon een racistisch ongewenst embryo Je moeder moest je gewoon inslikken tijdens de………….


    Maak melding
  9. Faracan
    7 augustus 2021 At 12:56
    Pipo Jantje
    Wat bedoel je met altijd steeds een soort bevolkingsgroep alsof er in geen enkele ander land word gestoken Jij bent voor mij gewoon een racistisch ongewenst embryo Je moeder moest je gewoon inslikken tijdens de……

    Daar is al op geantwoord. Toch vreemd dat een nieuweling direct een oordeel over een ander heeft. Ik heb totaal nergens een ras of geloof of afkomst genoemd. Maar jouw soort grijpt ditect naar de racisme kaart. Gelukkig is tscisme iets dat onder alle racisme voorkomt ook onder het tas waartoe jij behoort. Had je moeder jouw ook niet moeten inslikken ?


    Maak melding
  10. Gelukkig is racisme iets dat onder alle mensen voorkomt ook onder het ras waartoe jij behoort. Had je moeder jouw ook niet moeten inslikken ?

    Dit is een correctie


    Maak melding
  11. Pipo Jantje
    Als ik ff mag bemoeien jij bent degene die het vuur heeft aangewakkerd met je opmerking van Steeds de zelfde bevolkingsgroep Wat voor reacties denk je dat je krijgt Thats all


    Maak melding
  12. Kenneth 7 augustus 2021 At 08:30
    T nieuws gaat over Suriname en jullie halen Nederland erbij popo t gebeurd in heel de wereld vraag me altijd af waarom een vergelijking steeds gemaakt wordt
    ===========================================

    Alleen zo kunnen ze hun eigen stommiteiten maskeren. Er lopen een paar van rond hier op het forum.


    Maak melding
  13. Obama
    7 augustus 2021 At 14:00
    Pipo Jantje
    Als ik ff mag bemoeien jij bent degene die het vuur heeft aangewakkerd met je opmerking van Steeds de zelfde bevolkingsgroep Wat voor reacties denk je dat je krijgt Thats all

    Nogmaals de vraag ook aan jou waar staat een specifiek etnische groep benoemd ? Toon het mij aan anders je mond houden aub !


    Maak melding
  14. Popo Jantje. Ik weet niet wat voor soort jij bent. Je bent blijkbaar een speciaal soort gek. Met al je gekke reacties dagelijks bij de waterkant. Halve dwaas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES