Dronken vrouw trapt koplamp politieauto kapot

7
Politieauto in Suriname

Een dronken vrouw heeft donderdagavond een koplamp van een politieauto in Paramaribo vernield. Zij trapte tegen de lamp, waardoor er schade hieraan ontstond. De politie heeft haar aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld voor vernieling.

De agenten rukten uit, na een melding van een ruzie die gaande was. Bij aankomst op het adres sprak zij met de beller. Tijdens het gesprek kwam er een vrouw bij, die zonder enige reden tekeerging tegen de wetsdienaren.

Daarna kwam er een man bij, die ook tekeerging. De politie hieldt beide personen voor om zich niet te bemoeien met de zaak, maar zich rustig te houden. Ook sommeerde zijn het duo een paar keer om de plaats te verlaten.

Beide personen bleven daar en scholden uit. Op den duur constateerde de wetsdienaren dat het tweetal onder invloed van alcohol verkeerden. Omdat zij bleven tekeergaan, werden zij overgebracht naar het politiebureau.

De vrouw trapte daarbij tegen een van de koplampen van het politievoertuig en is aangehouden. De man is heengezonden.

7 REACTIES

 1. De politie werkt soms als een rode lap op een stier. Zij roepen gewelddadig gedrag op bij mensen. De politie mag mijn inziens wat aan haar imago doen.


  Maak melding

 2. Beste famiri, het is logisch dat mensen allergisch reageren op de optreden van de politie. De afgelopen jaren regeerde er namelijk bananenloosheid o.l.v. Druga baas & co. Sommige mensen hebben vaak moeite om fatsoenlijk te kunnen reageren en ontaarden direct als er corrigerende maatregels worden toegepast!!!!!
  Als de politie zonder aanzien des persoon optreedt, dan is er niets aan de hand, maar er zijn genoeg rotte bananen in het Surinaamse korps aanwezig.

  O,ja ook in de huidige regering zitten abanies te loeren, zodra ze de kans krijgen gaan ze met de ndp samen spannen.


  Maak melding

 3. Ja ja, het is de schuld van de politie!
  Vrouw, drank én meligheid, heeft regelmatig laten weten dat het verkeerd oppakt.
  Ook in de familie.
  Het is nu bij een koplamp gebleven.
  Hoop niet dat een vrouw in het hoofd haalt om de versnellingspook te verwijderen.


  Maak melding

 4. Dit soort beesten is oggegroeid zonder enig besef van normen en waarden uit ouders die ook geen besef hadden. Zelfs als een hond een stok ziet weten ze wat de moeten doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.