Waakzaamheid geboden tijdens orkaanseizoen

4
Waakzaamheid geboden tijdens orkaanseizoen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) in Suriname, attendeert Surinamers en ingezetenen erop dat indien zij reizen en/of zich voor langere tijd bevinden in de Caraïbische-, Centraal- en Noord-Amerikaanse regio dat deze gebieden onderhevig zijn aan het orkaanseizoen.

Het orkaanseizoen loopt doorgaans van juni tot november en de ervaring is dat er gevaarlijke en vernietigende omstandigheden kunnen ontstaan door de zware tropische stormen.

Het ministerie van BIBIS doet een beroep op de gemeenschap rekening te houden met deze weersomstandigheden en de weerberichten en adviezen goed te volgen. Eveneens, om bij de planning van reizen en vertoeven in genoemde regio’s contactgegevens van Surinaamse ambassades en consulaten bij zich te hebben die van nut kunnen zijn voor eventuele assistentie.

4 REACTIES

  1. De regering hoeft zich om ons, de gewone Surinamrrs, geen zorgen te maken; zolang de inflatie tornado raast in onze portemonee, kunnen we een ticket en een verblijf in het buitenland niet betalen.


    Maak melding

  2. Geldt voor hem en zn volgelingen. Heeft hij de vergunning vr het huwelijksfeest al goedgekeurd???pres hft lef om het door te sturen . Stelletje rotzakken.
    Mensen die met familie voor hun poort zitten kunnen jullie mishandelen
    Vreten mkt de bevolking moeilijk. Buitendien gaan we langzaam dood in su. Oudjes geen eten kinderen eten rijst met zout.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.