Vrouw in pand beroofd en verkracht

11
politie-zwaar-assistentie-op-pd

Een 26-jarige vrouw in Suriname is gisterochtend in een pand aan de Sir Winston Churchillweg beroofd en verkracht. Twee rovers hebben een zwarte bromfiets, drie mobiele telefoons, USD 750, SRD 400, paspoorten en machines gestolen.

De vrouw woont samen met haar vriend. Zij sliepen gisterochtend toen tussen 04.00 en 05.00 uur twee gemaskerde rovers de kamer zijn binnengedrongen. Zij waren gewapend met een jachtgeweer en een moker.

De criminelen hadden de vrouw en haar vriend gekneveld om daarna de kamer overhoop te halen. Uit de kamer namen zij geld, paspoorten en de andere spullen buit. Een van de rovers bracht de vrouw in een andere ruimte waar zij haar hebben verkracht.

Na de verkrachting verlieten beide criminelen de plaats. De slachtoffers wisten zich naderhand te bevrijden en hulp te zoeken. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de rovers.

11 REACTIES

 1. Mensen En mensen kinderen

  Elke Vorm Van Criminaliteit keur ik Af.

  De Meeste Mensen Zouden Woedend Zijn Als Ze Te Horen Kregen Dat Hun Vader Een Crimineel Was. Maar Ze Zijn Trots Als Ze Erachter Komen Dat Hun Overgrootvader Een Piraat Was

  Piet Hein


  Maak melding

 2. Franco, als je een keer ‘no commence’ i.p.v. ‘no comment’ schrijft, kunnen we het als een foutje over het hoofd zien, maar als je het steeds blijft herhalen bij verschillende onderwerpen, wordt het hinderlijk.


  Maak melding

 3. Indien er wapen geweld wordt gebruikt bij aanhouding moet de politie maar op het klokkenspel mikken en schieten.Gaan heel wat vrouwen en nichtjes zich veiliger voelen als ze weten dat bandieten en ooms gecastreerd zijn.


  Maak melding

 4. Dit is toch te om misselijk van te worden. Noodtoestand afkondigen en schieten op zicht gedurende de avondklok. bouta deed dat ook toch. Tijd om een doodseskader te beginnen want de ministerie van juspol kan de orde niet handhaven. Als ze klaar zijn de criminelen heel stil opsporen en afmaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.