Truck in beslag genomen, rijbewijs chauffeur ingevorderd

7
Truck in beslag genomen, rijbewijs chauffeur ingevorderd

De Surinaamse politie heeft het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig, dat woensdagavond 4 augustus betrokken was bij een dodelijke aanrijding op de Martin Luther Kingweg, hangende het onderzoek ingevorderd. Ook de truck is ter herkeuring in beslag genomen, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Paranam kreeg op woensdagavond omstreeks 19.50u de melding van een zware aanrijding op de Martin Luther Kingweg. De politie trof ter plaatse een zwaar beschadigde personenauto en een vrachtvoertuig aan.

Aan de hand van de aangetroffen situatie is geconstateerd dat de 26-jarige vrachtvoertuigbestuurder geen voorrang heeft verleend aan het overige verkeer op de weg. Hij kwam met een lading hout op zijn voertuig, vanuit een zijweg, de Martin Luther Kingweg op.

De personenauto kwam tegen het vrachtvoertuig aan en wel zodanig dat het dak van de personenauto is los gerukt. De autobestuurder Charles Sinei (38) en de bijrijder Nally Pansa (44) liepen zware letsels op en stierven ter plaatse.

Een ingeschakelde arts stelde hun dood officieel vast waarna hun ontzielde lichamen, in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie, door de politie in beslag is genomen voor obductie.

Het vrachtvoertuig en de personenauto zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie.

De bestuurder is na verhoor heen gezonden meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Tuurlijk kan je op je 26 je rijbewijs CE hebben.
  Op je 18e mag je het behalen indien je code 95 heb(EU),maar dan kom je van de transport school. Normaal is dat 21 jaar zonder code 95(kan je niks mee dan alleen voor je zelf rijden eigengoederen of paardensport en geen transport, zoek maar op)
  Ik rij al jaren met de vrachtwagen alleen trekker opleger.ik zie met mijn blote ogen dat de lading niet goed is verdeeld en dat de lading niet vast zit of naar behoren. Zijn (hoge)lading kon schuiven of omvallen en het zijn paletten van minimaal 600kg.
  Met zulke zware lading en de manier van belading trekt het (gamelbak)voertuig heel langzaam op en dat weet hij en daarom heeft hij geen voorrang verleend. Mijn vermoeden.

  Al bij al,technisch voldoet zijn voertuig en de manier hoe de lading is vast gemaakt niet aan de voorwaarden om deel te nemen in het verkeer. In suriname mag alles.

  Mijn mening ben geen rechter. Dood door schuld


  Maak melding

 2. Dus deze hft zn rijbewijs zonder hersenen gehad en 2 mensen vermoord.
  26 jaar kan je geen verantwoordelijkheid krijgen voor bus met mensen of zo een grote daftruck. Rijbewijs maak je ook in kleinere


  Maak melding

 3. Die chauffeur vn die personenwagen was vr dat moment met blindheid geslagen n drom hft hij die kolosale truck niet opgemerkt ondanks zijn groot “bright” licht.
  Alles wat op dat moment op straat zou bevinden zou hij omver rijden en de schuld schuiven in de schoenen vn ht object.


  Maak melding

 4. Bright licht was waar??? De truck was dwars over de weg, slecht of geen verlichting. Wie keert zo een gevaarte gewoon op de weg????
  Hersenloze garnalen


  Maak melding

 5. “De personenauto kwam tegen het vrachtvoertuig aan en wel zodanig dat het dak van de personenauto is los gerukt.”

  Ik wil de zaak niet bagatelliseren, maar hoe hard moet je niet rijden om dit voor elkaar te krijgen?
  Verder is het van eminent belang dat het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig hangende het onderzoek is ingevorderd. Opvallend is, dat er ook geen reflectoren te zien zijn aan de zijkanten van zo’n lange aanhanger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.