Meer dan 100 nieuwe besmettingen en flinke stijging personen in ziekenhuizen

6
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn donderdag 5 augustus 102 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na in totaal 537 keer testen. Ook is er 1 persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Hoewel er sprake is van een absoluut hoger aantal besmettingen, gaat het om een kleine procentuele daling (18,9%) ten opzichte van de cijfers van woensdag (20%).

Uit de cijfers blijkt verder dat er wel sprake is van een flinke stijging van het aantal personen in ziekenhuizen: van 54 woensdag naar 73 donderdag.

De cijfers van donderdag 5 augustus:

6 REACTIES

 1. Verbaasd mij niet want de vakantie verplaatsingen zijn nu in volle gang. Ik hoor op het nos nieuws dat ook op Curacao de cijfers weer fors aan het stijgen zijn.
  Het virus kan zelf niet lopen maar reist wel mee met mensen die denken dat ze negatief zijn.
  Sterkte aan de actuele zieken en aan hun die nog volgen.


  Maak melding

 2. Wat mij verbaasd is dat Ramadhin hoop te kletsen had en hij nu tot de ontdekking komt dat 3000 mensen op 2 dagen met verkeerde naald zijn gevaccineerd. Wat een blunder. Grote bek en hele dag uitleggen en onzin doen.
  Moeten mensen jullie vertrouwen?? Het vaccin is met naald en al gekomen. Hebben jullie die vr jezelf gehouden?? Belachelijk.
  Dat deze minister nog aanzit??????
  VHP hft gewoon een stel debielen. Ons heel medische wereld in elkaar in 1 jaar tijd.


  Maak melding

 3. Die Debby heeft altijd wat om te klagen. Nooit een positieve reactie. Wees blij dat jullie daar meerdere vaccin’s hebben en fyi,…het is niet de minister die vaccineert, maar zorgpersoneel.
  Als je wat positiever in het leven staat, word je daarvoor gezegend. En als jou seniele leider en moordenaar Bouta nog aan de macht was, hadden jullie van de honger geen ontlasting.


  Maak melding

 4. @ Boesskowtoe
  Reactie naar Debby heel goed verwoord. Vooral de laatste zin.
  Deze gatlikkers van DDB leven nog steeds in een trauma dat ze de verkiezingen verloren hebben. Niks is goed . Zij deden het vroeger beter . Sari tori.


  Maak melding

 5. Sniper 6 augustus 2021 At 14:13
  @ Boesskowtoe
  Reactie naar Debby heel goed verwoord. Vooral de laatste zin.
  Deze gatlikkers van DDB leven nog steeds in een trauma dat ze de verkiezingen verloren hebben. Niks is goed . Zij deden het vroeger beter . Sari tori.
  ===============================================

  Hahaha, en het is ook weer Ramadhin z’n schuld….deze mensen hebben hun smoel voor hun straf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.