Man aangehouden voor bedreiging en belaging buitenvrouw

16
klap-hand-gevecht

Een man heeft uit jaloezie zijn buitenvrouw bedreigd en belaagd in Paramaribo. Hoewel hij getrouwd is en zijn vrouw thuis heeft, had hij veertien jaar een relatie met de buitenvrouw in Suriname.

De buitenvrouw besloot niet verder te gaan met de man vanwege het feit dat hij haar vaker heeft geslagen. Zij zette drie maanden geleden een punt achter de relatie, maar de man bleef haar lastigvallen. Hij zou haar eens bij de keel hebben vastgegrepen. De vrouw bevrijdde zich waardoor erger is voorkomen.

De man had zelfs aan haar zoontje gezegd zijn moeder te zullen vermoorden indien hij haar met een andere man zou zien. Hij zou dan ook die nieuwe man doden. Hij dreigde ook de vrouw en en haar nieuwe man te zullen aanrijden.

De vrouw kon de bedreigingen en belaging niet meer aan. Zij stapte naar de politie en deed aangifte. De politie heeft de man aangehouden en in verzekering gesteld. De getrouwde vrouw kwam bij zijn aanhouding erachter dat hij een buitenvrouw had en veertien jaar met haar was.

16 REACTIES

 1. Goed voorbeeld voor de kinderen. Die zullen later ook voor ontwrichte gezinnen zorgen. Let op mijn woorden. Goed voorbeeld doet altijd volgen toch ?


  Maak melding

 2. 14 jaar lang een buitenvrouw hebben en je Eigen getrouwde vrouw wist er niets van, wel dat noemt Men een Vertrouwen relatie van het zelzaamste soort, jammer dat deze Man cq Leugenaar deze zo bijzondere vrouw dit heeft aangedaan. Sommige vrouwen doen ook zulke handelingen deze soort Personen noemen ze Narcisme ze denken alleen aan zichzelve en verzinnen de Grootste antwoorden dat zelf de Paus daarbij in het niet valt.


  Maak melding

 3. Hah die getrouwde vrouw liegt. Ze weet niet dat die man een buitenvrouw hft in Su?? Laat ze op het dak gaan zitten.
  Of ze was blij als hij er nooit was. Lijkt een agressieve vent.


  Maak melding

 4. Zijn vrouw wist 14 jaar lang, in mofo koranti Suriname, niet dat hij een buitenvrouw had? Deze man is een profesional, hij zou een boek getiteld ‘Uitlopen Voor Dummies’ moeten schrijven. Wij normale schuinsmarcheerders zouden heel veel van deze Papa Lekker ķunnen leren.


  Maak melding

 5. =Zelfs denk ik dat als die man een narcist is zijn getrouwde vrouw gewoon onderdruk leeft met hem, dus zij heeft geen poot om op te staan.

  Mensen::::::: wees voorzichtig met narcisten, omdat jou leven een HEL wordt. Zij willen alles bepalen voor jou. Dit zie ik ook heel veel tijdens mijn werkzaamheden.


  Maak melding

 6. De man heeft het geleerd van zijn vader (Motjo Pa) en de buitenvrouw heeft het geleerd van haar moeder (Motjo). En zo blijven we maar de comments geven, terwijl velen onder u dezelfde circle of life ondergaan. Foei toch… doen jullie niet schijnheilig, hoor.


  Maak melding

 7. 14 jaar lang is een 2e huwelijk. Die jongere generaties die trouwen houden een huwelijk niet eens zo lang vol, laat staan een buitenechtelijke relatie…

  Ik kan me niet voorstellen dat die echtgenote al die tijd van niks afwist. Waarschijnlijk schaamte.


  Maak melding

 8. Ik ken erm paar geballem gisteren ook een case gelezen over een vrouw uit nickerie. In nederland ken ik een paar vrouwen hindoe en moslims die een buitenman hebben naast hun huiselijke man meestal een creool of witte bakra voor extra service en zaken voor elkaar te krijgen. Die vrouwen zijn in nederland veel erger maar niemand die er over schrijft altijd suriname en buitenvrouw maar vrouwen hebben ook buitenmannen. Zelfs strenggelovige moslims uit nickerie die vrouwen vreten van 2 wallen ook vrouwen hoor gisteren ook zo’n geval uit nickerie met kind ontvoering enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.