Aanrijding tussen auto en bromfiets, beiden niet verzekerd

5
Aanrijding tussen auto en bromfiets, beiden niet verzekerd

De Surinaamse politie heeft een auto en bromfiets in beslag genomen, nadat deze donderdagavond betrokken waren bij een aanrijding. Zowel de auto als de brom waren ten tijde van de aanrijding niet verzekerd.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Kolonistenweg en de Margarethalaan in Suriname. De auto reed over de Kolonistenweg en had voorrang. De bromfietser reed over de Margarethalaan en wilde de Kolonistenweg oversteken.

De bestuurder van de brom verzuimde daarbij voorrang te verlenen, waardoor er een aanrijding ontstond. De bromfietser raakte daarbij gewond.

De politie van Munder kwam ter plaatse voor onderzoek en constateerde dat de bestuurders geen papieren konden overleggen. Daarom zijn de brom en auto in beslag genomen.

5 REACTIES

 1. Ik zeg het keer op keer , volgens hebben meerdere surinamers problemen met hun zicht. Want blijkbaar kan je kruispunten en verkeersmeubilair niet zien.


  Maak melding

 2. Dat gaat het nu worden met de verhogingen van keuringen met 300% en de verzekering met 100% terwijl ze vorig jaar ook een verhoging hadden.
  Maar een gek zn auto moeten ze aanrijden dan gaan de kogels vliegen.


  Maak melding

 3. Henkes 6 augustus 2021 At 18:54
  Beiden onverzekerd? Dan bekijken ze het toch zelf en ze zoeken het ook maar zelf uit.
  ========================================

  Eens, maar wel eerst na een fikse bekeuring voor beiden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.