Twee doden bij aanrijding tussen auto en trekker te Paranam

9
Twee doden bij aanrijding tussen auto en trekker te Paranam-foto2

De verkeersbarometer in Suriname is woensdagavond weer gestegen. Bij een zware aanrijding tussen een personenauto en trekker aan de Martin Luther Kingweg, hebben twee personen het leven gelaten. Het voorval vond plaats ter hoogte van Mike servicestation.

Het gaat om een trekker met verwerkte planken die dwars op de weg stond. De personenauto reed vanuit Paranam richting Paramaribo. Zeer waarschijnlijk heeft de bestuurder de trekker laat opgemerkt, met als gevolg dat het voertuig dwars eronder is gegaan.

De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

9 REACTIES

 1. Hoe kan iemand ’s avonds met dergelijk zwaarmaterieel zulke capriolen uithalen? N.b. op deze drukke weg. Blokkade over dwars. Zijkant niet verlicht. Gewoon de mensen de dood in gejaagd.
  R.i.p. . Sterkte aan de nabestaanden.
  Sari tori.


  Maak melding

 2. Wat een idioot!!!! De chauffeur van de trekker kan nooit en te nimmer zo een stommiteit uithalen op de weg en in slecht zicht ook nog…wat voor idioten hebben we rijden in Su…wild west… Men houd totaal geen rekening met elkaars veiligheid!!!


  Maak melding

 3. Blijkbaar heeft de personen auto, de trekker te laat gezien. Op deze route wordt vaak te hard gereden en daardoor zijn er in het verleden vaker aanrijdingen geweest. Het is overigens overal in de wereld gebruikelijk om vrachtvervoer niet in de spits, maar juist in de avond uren te laten rijden. Er is dan minder verkeer op de weg.


  Maak melding

 4. Ik ben helemaal niet jullie eens. Hoe kan hij gaan keren rond die tijdstip op een weg die ook slecht verlicht is. Tot overmaat van ramp, die gevaarte heeft ook geen reflectoren aan de zijkanten.


  Maak melding

 5. Wil je my zegen dat die stupid cow achter die truck dwaars reed op de personnel auto.Joe dagoe beest houten dief beest ,takroe fesie snekie truck bestuurder.Ding kmoto na tea kondre foe kong kierie sranang sma


  Maak melding

 6. Daga interprise&co@ je kakelt ook met alle winden mee je woont toch lekker in Nederland alsof jij de enigste Surinamer bent die in Nederland woont je bent een groot kind of een tjieng boi


  Maak melding

 7. He Frank. Ik woon gelukkig in Nederland . Ik kijk wel uit om in die derde wereld land te wonen waar jij woont. Alleen maar ongeschoolde achterlijken nemen deel aan het verkeer daar. Blijf lekker daar in die zooi!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.