Slachtoffer woningbrand Paramaribo-Noord overleden in ziekenhuis

1
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Een negentienjarige jongeman (Braziliaan) is vandaag in het ziekenhuis bezweken aan de opgelopen derdegraadsbrandwonden bij een woningbrand aan de Dr. Landvreugdstraat. Hij lag op de Intensive Care.

De Braziliaan had zondagavond de brandwonden opgelopen toen hij de sleutels van zijn huurwoning, die vlammen vatte, niet kon vinden. Hij werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en lag sedertdien in het ziekenhuis.

De inboedel van het huis dat in steen is opgetrokken, is afgebrand. Op het erf zijn er twee woningen namelijk die van de eigenaar en een die verhuurd wordt. De Braziliaan kwam zondagavond thuis aan en sloot de huurwoning af.

Na 10 minuten hoorde de eigenaar een knal. Hij begaf zich naar het huurhuis en zag een rookontwikkeling. Omdat de huurder niet naar buiten kwam, is hij met een reservesleutel geweest om een kijkje te nemen. De eigenaar maakte de woning open en bracht de Braziliaan met derdegraadsbrandwonden naar buiten.

De huurwoning heeft schroei- en waterschade opgelopen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.
 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.