Jongedame na huisfeestje beroofd en geslagen door zes vrouwen

18
Politie Suriname

Een jongedame (24) is dinsdagavond vanuit een feestje in Wanica achtervolgd. Zij is naderhand door de ex-vriendin van haar vriend, zijn moeder en vier vrouwen geslagen. Zij is ook beroofd van haar iPhone en een halsketting. Het voorval vond tijdens de lockdown in Suriname plaats.
 
Bij de politie kwam dinsdagavond rond half twaalf de melding van de mishandeling en beroving. De jongedame was bij een vriendin geweest die een huisfeestje had. Zij vertrok van het feestje en belde een taxi op.

De 24-jarige stond op straat te wachten op de taxi toen een auto bij haar stopte. Er zaten zes vrouwen in het voertuig. De ex-vriendin van haar vriend en zijn moeder stapten eerst uit en vielen haar aan. Daarna kwamen de vier andere vrouwen waarbij zij gezamenlijk de jongedame hebben geslagen.

Een van de vrouwen nam de iPhone en halsketting van het slachtoffer weg. Zij stapten vervolgens weer in het voertuig en reden weg. Het slachtoffer had de verdachten ook op het huisfeestje gezien. Daarom vermoedt zij dat de vrouwen haar hebben achtervolgd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

18 REACTIES

 1. Hoe wisten de vrouwen dat het slachtoffer op het feestje aanwezig was? Hoe kwamen de vrouwen erachter dat ze op een taxi stond te wachten?
  Reden ze toevallig voorbij?
  Waarom bleef het slachtoffer niet binnen totdat de taxi arriveerde?
  Waarom werd de lockdown maatregelen omzeild?


  Maak melding

 2. Popo Jantje ik snap wat je bedoelt. Met lockdown bel je een taxi en dan ga je op straat wachten. Op een gedeelte die verlaten is.er klopt iets niet.
  Ik heb ook wat vragen : wie was de taxi.waar was de taxi. Rijden ook taxi tijdens de lockdown.
  @anoniem volgens jouw hebben ze haar een lesje geleerd.dat stelen niet loont.mijn vraag is. wat is er meer waard die vent of die iPhone + ketting?


  Maak melding

 3. Ik had niet anders verwacht van de buurt daar. Het lijkt wel een 1x24uur boeven handelsbeurs daar. Een soort new York, maar van rovers en boeven.


  Maak melding

 4. Anoniem
  5 augustus 2021 At 07:05
  @Popo Jantje, de dames waren ook uitgenodigd. Ik heb voor je gekopieerd:
  Het slachtoffer had de verdachten ook op het huisfeestje gezien.

  Dat is dus precies wat ik bedoel. Het slachtoffer had de verdachten op het huisfeestje gezien …vervolgens wordt gesteld dat het slachtoffer het vermoeden heeft dat ze door de dames achtervolgd zijn … met andere woorden waren ze waarschijnlijk niet uitgenodigd.


  Maak melding

 5. Moer en bout story. A tori spang wel..die klote rambolina’s gaan nu verhoord worden door de polisi. Wat een schande baja vn zulke klootwijven.
  Gelukkig hebben ze haar niet beroofd vn haar ondergoed.


  Maak melding

 6. Het slachtoffer heeft haar vriend niet gestolen van die andere dame, tenzij het zo is dat een man eigendom van een vrouw wordt op het moment dat hij besluit een relatie met haar aan te gaan. Als je als persoon (man of vrouw) een eind gemaakt hebt aan een relatie, ben je vrij, een nieuwe relatie aan te gaan met wie je wil en je nieuwe schatje moet geen last ondervinden van je oude vlam.


  Maak melding

 7. Henkes@ wel een zinloze reactie vertel eens iets nieuws vertel iets wat we niet weten iets zinvols niet iets wat iedereen al weet maar sommige zullen en moeten koste wat het kost een reactie plaatsen hoe onnozel het ook mocht zijn


  Maak melding

 8. Niet racistisch bedoelt, maar waarom is het steeds dezelfde groep die zo misdraagt??
  Het met name deze groep die totaal geen normen en waarden meer toont.
  Gaat het niet tijd worden dat er mensen die in maatschappelijk aanzien staan, deze groep gaan aanspreken op hun houding en gedrag in de samenleving?
  Er zou in elke buurt of wijk een buurtcommissie moeten komen die samen met wijkagenten werken aan de verloedering van buurten/wijken en mensen helpen met hun problemen, kinderen helpen met huiswerk.


  Maak melding

 9. Ik denk dat er voor gecertificeerde sociaal maatschappelijk werkers / jongerenwerkers er heel heel werk in Suriname voor het oprapen ligt. Dat is jammergenoeg niet mijn vakgebied, maar ik ken genoeg mensen hier in Nederland van Surinaamse afkomst die een dergelijke functie uitoefenen. Pres Chan moet een project starten en een oproep doen aan deze groep. Er zit genoeg kennis in Nederland en zeker bij NedSuries, waar Suriname veel aan heeft, maar helemaal niets mee doet. Ik spreek de hoop uit dat i.h.k.v. toekomstige ontwikkelingssamenwerkingsprojecten een dergelijke programma mag komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.