Ontvoerde vrouw Magentakanaalweg in auto met verdachten te Burnside aangetroffen

11
politie-controlepost-burnside-coronie-suriname
Politie controlepost Burnside

Twee mannen en een vrouw die een jongedame (23) dinsdagochtend vanuit de Magentakanaalweg hebben ontvoerd, zijn in de middag bij de controlepost van de politie te Burnside aangehouden. Ook het slachtoffer is in de wagen aangetroffen.

Een van de verdachten is de Nederlander Alexander V. (43). Hij is de ex-partner van het slachtoffer in Suriname. De twee overige verdachten zijn Alimoen B. (45) en Aslam B. (47).

Er is dinsdagmorgen aangifte gedaan van de ontvoering van de jongedame vanuit de Magentakanaalweg. Daarbij werd aangegeven dat de daad zou zijn gepleegd door de ex-partner van het slachtoffer en twee anderen.

Er was melding gemaakt dat de ontvoerders samen met het slachtoffer richting Nickerie gingen. De politie van Burnside werd in paraatheid gebracht. De politiemannen van de controlepost keken uit naar een witte wagen met een barst aan de ruit. Ook het kenteken was bekend.

De wetsdienaren van Burnside herkenden het voertuig toen het voorbij wilde rijden. De verdachten werden samen met het slachtoffer in de auto aangetroffen. Er was een foto van het ontvoerde slachtoffer. Aan de hand hiervan werd duidelijk dat het om de jongedame ging die was ontvoerd aan de Magentakanaalweg. 

11 REACTIES

 1. Henkes ik hoop niet dat deze puinhoop geloof zijn intrede doet in Suriname, want dan is het grootste vergissing die in Suriname zal plaatsvinden?Europese landen gaan gebukt onder dit soort criminelen, uit Arabische landen?laat Suriname democratische rechtsstaat zijn?
  We hebben wel een criminelen partij in Suriname, en dat is algemeen bekend,
  NDP NATIONALE DIEVEN PARTIJ?


  Maak melding

 2. Wat heeft het geloof hiermee te maken? Is deze ontvoering geloof gerelateerd dan ? In dat geval, gelet op de vele ontvoeringen in Columbia en Mexico moeten wij ons in Suriname meer zorgen om het Christelijk geloof maken dan alle anderen. Vergeet niet erbij te vermelden waarom de “ criminelen” uit de Arabische landen in Europa zitten. Waarom zitten de criminelen uit Afrika, Zuid Amerika , Antillen , in Europa ?


  Maak melding

 3. Ik vind het heel vreemd dat men het over geloof heeft , maar niemand het over 20 jaar leeftijd verschil heeft.
  Ex partner Nederlander Alexander V.43jaar en een jongedame 23jaar. komen die ka olo’s in Suriname om die jongedames te misbruiken.
  Zo beschadigd je een hele generatie vrouwen in Suriname.
  Ik haat zulke gasten.
  Als wij een nette en positieve Suriname willen hebben dan begint het bij onze jonge mensen, een goed en veilig omgeving is dan belangrijk.
  Dan komt deze nl A.V. Onze jeugd verpesten.
  Daar moeten wij voor waken.
  En deze didibri’s bestrijden. Met hand en tand.

  A mi taki koos Banti.


  Maak melding

 4. De jongedame is 23 en dus meerderjarig. Ze maakt haar eigen keuzes. Dat haar keuzes niet altijd correct zullen zijn, het zal dan maar. Door fouten te maken leert men die niet meer te maken, hoewel sommige dezelfde fouten blijven maken.
  Deze zaak ligt anders, de jongedame is ontvoerd. Dat mag binnen de wet niet, wordt gezien als een criminele daad. De jongedame is van haar vrijheid beroofd.

  Tegenwoordig speelt een groot leeftijdsverschil geen rol.
  Mannen die vader of zelfs grootvader kunnen zijn van hun partner is de normaalste zaak geworden. Geldt ook voor vrouwen die veel ouder zijn dan hun partners.

  Het ligt anders als de man of vrouw een relatie heeft met een minderjarige.


  Maak melding

 5. In Su is men te mild tegenover criminelen. Deze nemen de straffen niet serieus en gaat men gewoon door met stelen, roven, verkrachten, oplichten, mishandeling etc..
  Persoonlijk geloof ik niet dat mensen als criminelen worden geboren en een criminele delict plegen is nog steeds een persoonlijke keuze. Zij die de economie van het land of leefomstandigheden verwijten en criminele daden goedpraten, verdienen in principe een kogel door hun hoofd. Waarom zeg ik dit?
  Omdat er genoeg getuigenissen zijn, waar individuen, in de ergste leefomstandigheid toch kiezen om te hosselen of voor iets beter gaan. Genoeg jonge mannen en jonge vrouwen(uit bekende verstoten Surinaams wijken, waarvan ik de namen niet ga noemen) die heden ten dage een voorbeeld zijn voor hoe het wel kan.
  Tot slot voor hun die nog steeds verwijten dat het de overheid is of dat de leefomstandigheden tot criminele daden dwingt…. zo ik zeggen zoals Mac Donald’s het zegt:
  ‘Have it your own way’. Jou wacht een kogel of de vruchtbare Surinaamse aarde waar wormen u te wachten staan.
  God Bless


  Maak melding

 6. Weer een man die geen genoegen neemt met het feit dat de vrouw hem niet meer moet. Ze voelen de amputatie rechtstreeks in hun kruis🙄,arme gefrustreerde ziel. Die man is verdorie 20 jaar ouder, hij had haar vader kunnen zijn. Is zij aan hem uitgehuwelijkt? Dus dan heeft hij haar gekocht van de familie🤔, wel dat zullen we niet horen, en zo niet waarom gaat een jong meisje überhaupt een relatie met zo een loser aan😏, dacht ze dat er wat te halen viel? Hij had zeker mooie lokpraatjes om haar te kunnen strikken, en nu ze erachter kwam dat er toch niets te halen viel🙄. Allebei dus in de fout🤔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.