Onschuldige man geraakt bij schietpartij op rouwzitting

10
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Een man heeft dinsdagavond in Uitvlugt schotverwondingen opgelopen in zijn rechteronderbeen. Hij ging op een rouwzitting aan de Kawemhakanstraat waar twee mannen op den duur ruzie met elkaar kregen. Een van de vechtende mannen heeft schoten gelost waarbij de onschuldige man is geraakt.

Het slachtoffer was op de rouwzitting. Hij had niets te maken met de twee mannen die aan het ruziën waren. Tijdens de woordenwisseling heeft een van de mannen een wapen tevoorschijn gehaald. Hij loste schoten waarbij het slachtoffer werd geraakt.

De gewonde man ging naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De politie werd gealarmeerd dat een man met schotverwondingen zich in het ziekenhuis had aangemeld. Zij ging ter plaatse voor een onderzoek.

Het is bij het slachtoffer onbekend wie de schutter is. Het onderzoek is nog gaande. 

10 REACTIES

 1. Dit is echt te gek voor woorden. Men gaat naar een rouwzitting om te rouwen en elkaar wat emotionele steun te bieden maar het is zo erg in su nu dat men zelfs op zulke gelegeheden ruzie maken en alla dol gaan schieten….schandalig…Triest tries triest!!!!


  Maak melding

 2. @Debby

  Niet zo lang geleden heb je Nederland een onbeschaafd land genoemd.
  Is Suriname ook een paar onbeschaafd land? Maar ook nu schrijf ik dat de mensen die in Suriname wonen de onbeschaafden zijn net als dat geldt voor de mensen die wonend in Nederland zich onbeschaafd gedragen.

  Op een rouwzitting ruziën met elkaar en ook nog eens schieten. Niet te geloven dat het moreel enorm is vervaagd.


  Maak melding

 3. Kappartij. Schietpartij. Steekpartij. Vechtpartij. Surinamer zijn echt een waardeloze aggressive volk het is aan te raden uit hun buurt te blijven.


  Maak melding

 4. Het zal me niet verbazen als ze binnenkort ook alla dol gaan schieten in de kerk… Is echt wild west in Su… schandalig!!! Niks is heilig meer


  Maak melding

 5. Zie waar verloedering van de samenleving en vervaging van normen en waarden toe leidt.
  10 jaar wanbeleid en onbehoorlijk bestuur heeft niet alleen de economie om zeep geholpen, maar ook een deel van de bevolking veranderd in geweldenaars.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.