Nederlander ontvoerde echtgenote in Suriname naar notariskantoor

12
politie-controlepost-burnside-coronie-suriname
Politie controlepost Burnside

De Nederlander Alexander V. (43), die samen met twee anderen verdacht wordt van ontvoering van zijn echtgenote (23) dinsdagochtend aan de Magentakanaalweg, verklaart dat hij slechts zijn kind van tweeënhalf jaar wilde meenemen naar Nederland.

Hij ging samen met Aslam B. (47) en Alimoen B. (45), respectievelijk vader en tante van de jongedame, bij haar om te verzoeken naar de notaris te komen om een document te ondertekenen zodat hij zijn kind kon meenemen.

Omdat de jongedame niet wilde meekomen, ontvoerden zij haar naar het kantoor van de notaris. Daar heeft het slachtoffer wel ondertekend. Zij vertrokken vandaar richting Nickerie.

Het slachtoffer heeft een kind van tweeënhalf jaar met de Nederlander. Zij heeft geen relatie meer met hem, maar met haar neef Faries B. (27). De jongedame en de Nederlander zijn nog niet gescheiden.

Faries B. is aangehouden en in verzekering gesteld voor vernieling van de auto waarin de verdachten zaten, met een kapmes. Alexander V., Alimoen B. en Aslam B. zijn in verzekering gesteld voor wederrechtelijke vrijheidsberoving.

Het viertal heeft de jongedame dinsdagochtend vanuit de Magentakanaalweg ontvoerd en zijn in de middag bij de controlepost van de politie te Burnside aangehouden. De verdachten werden samen met het slachtoffer in een auto aangetroffen. 

12 REACTIES

 1. All in the family. Ze wilde natuurlijk niet tekenen want haar kind is de reden dat ze over alimony in valuta kan ontvangen en in luxe met haar neef kan leven.


  Maak melding

 2. Oke dus door de ontvoering heeft de jongedame het document bij de notaris ondertekend. Het lijkt mij dat de ondertekening onder dwang gebeurde en dat het document niet rechtsgeldig is. Die neef had niet de auto moeten beschadigen maar deze heren die denken dat ze van de Navy Seals zijn.


  Maak melding

 3. Waarom als ze niet meer met elkaar zijn wil zij niet scheiden van de nederlander??? En intussen een relatie hebben met de neef…!!! Fromoe torie…in ieder geval moet het kind niet het slachtoffer worden van de fratsen van de moeder!!waar heeft het kind een betere toekomst????


  Maak melding

 4. Helaas is het kind vaak het slachtoffer. Laat een rechter zich goed over deze zaak buigen.
  Er zijn vaders die hun verantwoording niet nakomen, maar je heb ook vaders die door de moeder weerhouden worden om hun kroost te zien. Heel triest allemaal.


  Maak melding

 5. Debby
  Als Kees klaar is, komt er nog een kind bij en mondjes moeten gevoed worden.
  Zonder papa gaan ze honger lijden en dan ga jij de regering weer de schuld geven.


  Maak melding

 6. aaaaaaaaaaaaaaaaaah, zijn jullie nou alleen maar dom of zijn jullie achterlijk. Deze vrouw heeft honderd keer beloofd dat ze zou gaan tekenen. Die man heeft haar betaald en zelf geld gegeven voor een taxi heen en terug. mevrouw heeft het geld genomen maar nooit verschenen. IEDEREEN weet dit. Zelf haar ouders. Ze beloofd steeds te gaan maar ging nooit, die man stond voor joker bij de notaris tot twee keer toe. Daarom en daarom alleen heeft hij haar opgehaald en meegenomen om te gaan tekenen. Hij moest wel. Ze tekende geheel vrijwillig.
  Dus hou jullie smoel als je niet beter weet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.