Afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 110 nieuwe besmettingen

1
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 110 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 473 swabs. Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Afgelopen etmaal zijn ook 84 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 56 patiënten verpleegd. 25 personen zijn in de intensive care units.

1 REACTIE

  1. En die Ramadin blijft maar gehandhaafd!!! Hoe velen moeten er nog dood voordat het volksgezondheidsbeleid van deze bedriegers op de schop gaat??? En kom nu niet weer leuteren over het gedrag van het volk!! Want het is elke keer weer hetzelfde lulverhaal, nooit de schuld van deze incompetente lummels maar dat van de vorige regering en zo niet de schuld van het volk dat zo dom was deze klootzakken aan een baan te helpen!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.