Aanhoudingen in zaak cocaïne in deurvergrendelingsstaven lege containers

10
container
Foto ter illustratie

In de zaak waarbij de Surinaamse douanerecherche drugs in deurvergrendelingsstaven van containers heeft onderschept, zijn twee mannen aangehouden. De mannen van 33 en 32 jaar, respectievelijk Vikash K. en Vikash B., zijn werkzaam bij een import- en exportbedrijf in Suriname.

Naar verluidt zijn de mannen een dag na de onderschepping in Saramacca aangehouden. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat hun aandeel in de zaak is.

De drugs die maandagmiddag 2 augustus op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex werden onderschept, zaten in deurvergrendelingsstaven van lege containers. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekendgemaakt.

Elke container is voorzien van vier vergrendelingsstaven. In 64 deurvergrendelingsstaven van containers is cocaïne aangetroffen. Het is nog niet bekend om hoeveel cocaïne het gaat.

De staven zijn door de douane recherche, in samenwerking met narcotica rechercheurs en de brandweerlieden, los gegooid en in beslag genomen, meldt de Surinaamse politie.

10 REACTIES

  1. De bewaking geeft s,avonds het haven terrein over aan criminelen om hun spullen te verbergen.Dit gebeurt dagelijks en de regering en moksiemetie kijken toe en doet niets.


    Maak melding

  2. Omdat gotrofather opa D en zijn drugdbende nog steeds genoeg handlangers heeft op nieuwe haven en die drugsorganisatie uit leonsberg en ocer moet met wortel en tak worden uitgeroeid . Wat ze zijn een vloek vanaf 1980 in Suriname.


    Maak melding

  3. In opdracht van gotrofather opa D en zijn criminele organisatie van leonsberg en ocer. Trouwens, waar is die coke militair van het vliegveld van tafelberg? Debieus, weet jij dat Vikasha?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.