Aangereden verkeerslicht leidt tot aanrijding tussen drie voertuigen

7
Aangereden verkeerslicht leidt tot aanrijding tussen drie voertuigen

Dinsdagavond kort na het ingaan van de lockdown vond er een aanrijding tussen drie voertuigen plaats op de hoek van de Coesewijne- en Jagernath Lachmonstraat in Suriname. De aanrijding vond plaats als gevolg van een eerder aangereden verkeerslicht. Een persoon raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

De bestuurster van de witte Toyota Ractis is aangemerkt als de veroorzaker. De vrouw reed met het voertuig over de Jagernath Lachmonstraat richting de Gladiolenstraat. Het verkeerslicht voor haar rijrichting is eerder kapotgereden en ligt in de berm. Vanuit de tegenovergestelde richting reed een grijze Toyota Ist richting Nieuwe Haven. Het verkeerslicht voor deze bestuurder stond op groen.

De vrouw zag geen verkeerslicht voor haar rijrichting en nam een kans door rechts af te slaan in de Gladiolenstraat. Daarbij werd zij aangereden door de aankomende Ist. Als gevolg van de klap draaide haar voertuig over de weg en kwam in botsing met een andere gesorteerde personenauto.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om de Ist-bestuurder te vervoeren naar de SEH. Hij klaagde van pijn.

De Ist en Ractis zijn zwaar beschadigd en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

7 REACTIES

 1. Iedereen heeft haast. Met verkeerslicht en borden moet je extra uitkijken. Die van Gemenelandsweg en zonnebloemstraat werkt al maanden niet. Deze zal ook zo blijven. Er zit een achterlijke minister bij OW. Nog geen moer gedaan behalve klagen. Straks komt er geen rijst meer uit Nickerie. De weg onbegaanbaar


  Maak melding

 2. Lekker allemaal klagen🥱 en vooral maar de ministers over alles de schuld geven. Het is een gegeven dat men gewoon als idioten blijft rijden🤷‍♂️.
  Iedereen gebruikt de weg alsof hij het alleenrecht heeft.☝ Er zijn in ieder geval weer een paar auto’s minder, en weer een ziekenhuisbed bezet. 👍Helemaal top gewoon zo door blijven gaan.👏😁


  Maak melding

 3. =Lockdown is verschoven naar 9:00 uur avonds en dit staat geschreven::::::Dinsdagavond kort na het ingaan van de lockdown vond er een aanrijding tussen drie voertuigen plaats op de hoek van de Coesewijne- en Jagernath Lachmonstraat in Suriname.

  Vragen sommigen ook niet om problemen als je laat van de plaats vertrekt waar je bent of was??? Werkenden hebben toch een pasje??

  Ze leren het NOOIT meer en maar klagen!!!!


  Maak melding

 4. 2 aanrijding zijn maandag door de politie ceroorzaakt. 1 op bosje brug en andere leiding. Waar krijgen die gasten hun rijbewijs vandaan???
  Vergeten hoe ze hond vermoord hebben en 1 van ze nj ook overleden?? Andere zonder rijbewijs had huis aangereden. Dat huis stond in die zuiplap zn weg


  Maak melding

 5. Dit is duidelijk een bewijs dat verkeersregels niet geleerd zijn maar dat er sprake kan zijn van een gekochte rijbewijs. Voor sommigen zijn verkeersregels abracadabra. Skotu luk a tori dis fini


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.