Drugs in lege containers op haven aangetroffen

13
haven-suriname-ingang
De ingang van de Jules Sedney haven van Suriname.

In een paar lege containers, die klaar stonden om vanuit Suriname naar het buitenland verscheept te worden, is maandagmiddag een hoeveelheid drugs aangetroffen. De vondst zou op het Jules Sedney Havencomplex zijn gedaan door de douanerecherche, die de politie in kennis stelde.

Naar verluidt waren de drugs in de buizen van de grendels van de containers verstopt. Het is vooralsnog onduidelijk om welke hoeveelheid het gaat. De zaak is overgedragen aan de Surinaamse Narcotica Brigade, die het onderzoek verder zal verrichten.

Er is nog niemand in deze zaak aangehouden. Het onderzoek duurt voort.

13 REACTIES

 1. Er wordt steeds meer ontdekt. Het lijkt er op dat de Politie en Douane etc beter gaan functioneren en minder bang hoeven te zijn voor rancuneuze.
  Kleine hoeveelheden coke worden ontdekt, wapens die verdwijnen komen onder de aandacht, de corruptie zaken gaan naar de PG, Adhin begint te schreeuwen etc.
  Adhin weet dat het over 3 jaar zoveel beter zal gaan dat de NDP kansloos is of achter de tralies zit.


  Maak melding

 2. De exporteurs zijn vindingrijk, qqqq, denkende dat er geen controle is op lege containers. Vol, half vol, dan wel leeg, alkes scant men.
  Dus exporteurs, neem je verlies en kappen met je handel. Is afwachten, van waaruit de containers zijn aangevoerd. Men weet exact wie deze hebben ingekleurd en de chauffeur is de 1e die men zal roosteren.


  Maak melding

 3. Van wie zullen deze drugs zijn? Een keer raden! Die zouden in ontvangst genomen worden door zijn handlangers in of USA of Europa. In NED zitten er veel van in de Bijlmer die klanten zijn van de sociale dienst.


  Maak melding

 4. Yor, dat is het, die koullo heeft 4 miljard achter de hand op buitenlandse banken gezet, en nog droom hij van meer geld, bouta ndp bedoeld ik ,mensen in Suriname laat je niet misleiden door veel geld dure auto en huizen, als het verkeerd gaat, ding
  mang e opruim yoe, roko no doe doe law law sani, laat DEA in het binnenland van Suriname ook opereren, zodat het verderfelijke spul voorgoed verdwijnt uit Suriname, jonge mensen zijn verslaafd en gaan stelen, de maatschappij heeft last van, pak de problemen bij de wortels,
  Zolang bouta de ,dat zal je altijd dit soort rotzooi hebben, na mie taking, want mie sabi a dieb dieberie lob soso monie a na ka nanga tra soema?bof ana ka nanga liebi soema???


  Maak melding

 5. Jojo ik zou het Willem en blij zijn, als de ndpers achter de tralies zitten, ik wacht op die dag, dagoe partij is ndp, nationale dieven partij, ndp dus, tijdens het verkiezingen van ndp had kapildewsing van combe markt 400,000 dollar gespendeerd van ndp, bij de eerste verkiezing, wat heeft combe markt voor gekregen, een stuk grond, wat blijkt dat het van een andere is uit Nederland, hahahaha, kapildewsing is met bouta in zee gegaan, hij heeft ondervonden wie bouta is, Bovendien combe heeft zijn geld ook vergaard met cocaïne, dus dief steelt van dief, money talk in surinam or you coult better say, the one fool the others?


  Maak melding

 6. Er waait een andere wind. Daardoor wordt het voor uitschot steeds moeilijker om het spul het land uit te krijgen. Ook de ndp sterft een langzame dood. Als hun seniele leider aan het eind van de maand achter de tralies verdwijnt, zal de machtsstrijd binnen de partij uitbreken. De nationale dieven partij zal helemaal uit elkaar vallen en alle ratten zullen het zinkend schip verlaten. In 2025 halen ze niet 1 zetel.
  Mind my words….


  Maak melding

 7. Ik heb het idee dat de straffen voor drugssmokkel relatief mild zijn. Taak voor de overheid om de straffen tegen het licht te houden. Invoer van minimum straffen kan een oplossing zijn alsmede afschaffen vervroegd vrijlaten bij goed gedrag.


  Maak melding

 8. Boesskowtoe 3 augustus 2021 At 13:53
  Er waait een andere wind. Daardoor wordt het voor uitschot steeds moeilijker om het spul het land uit te krijgen. Ook de ndp sterft een langzame dood. Als hun seniele leider aan het eind van de maand achter de tralies verdwijnt, zal de machtsstrijd binnen de partij uitbreken. De nationale dieven partij zal helemaal uit elkaar vallen en alle ratten zullen het zinkend schip verlaten. In 2025 halen ze niet 1 zetel.
  Mind my words….
  =======================================

  Intussen worden hier en daar wel schulden gemaakt en worden er bovenop verliezen geleden. Het spul moet wel gefinancierd worden, of komen deze gelden uit de verdwenen miljarden van de Surinaamse Staat?


  Maak melding

 9. Het wapenarsenaal van de drugscrimineel is “verdwenen”, kleinzoon is omgelegd door de drugsmaffia. Nu rest nog slechts een beetje kruimelhandel voordat de grendel van Santo Boma voor 20 jaar erop gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.