Belastingdienst Suriname start Self Assesment Hulp Bij aangifte

3
Belastingdienst Suriname start Self Assesment Hulp Bij aangifte

Gisteren, maandag 2 augustus 2021 is de Self Assement Hulp Bij Aangifte, meer bekend als SAS-HUBA, een gratis dienstverlening van de Belastingdienst Suriname gestart. Belastingplichtigen kunnen tot en met 31 augustus bij de Belastingkantoren van Paramaribo, Commewijne en Nickerie terecht voor deze dienstverlening.

SAS-HUBA is een jaarlijks terugkerende en kosteloze dienstverlening van de Belastingdienst. Hierbij wordt er hulp geboden bij het invullen van belastingformulieren.

De doelgroepen die voor de SAS-HUBA dienstverlening in aanmerking komen zijn: kleine zelfstandigen, personen die in loondienst zijn, remigranten, personen die inkomsten hebben uit het verhuren van onroerend goed en personen die niet kunnen lezen en schrijven.

In de overige districten, zal bij de commissariaten van Wanica, Para, Saramacca, Marowijne en Coronie op vaste dagen, assistentie (hulp) worden verleend.

3 REACTIES

  1. De kleine ondernemers en de overige doelgroepen zullen even veel animo hebben de belastingdienst om hulp te vragen als ze Hennep om hulp willen vragen om hun eigen graf te helpen de!ven.


    Maak melding

  2. dus henkes jij promoot ook om geen belasting af te dragen van jonge ondernemers , dus jij bent ook geen moer waard om ons land uit de crisis te halen , iedere ondernemer en werknemer betaald belasting over hun inkomen , staat in de wet van 1975 al beschreven , dus koekenbakker , vraag aan je lover bouta wat belasting is , nou hij zal je uitlachen hij zal zeggen ik schijt belasting uit en verdomd het ruikt goed


    Maak melding

  3. Wanneer Dinota Vorswijk het bed niet meer met Ronny Brunswijk niet meer gaat willen delen, gaat zij ook het veld moeten ruimen voor een ander vrouwtje van hem, mie hoop dat din saamaka ai kon opo en nooit moro no gi ABOP DIN steng..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.