2 coronadoden en 51 nieuwe gevallen op 1 augustus

4

In Suriname is de maand augustus begonnen met 2 coronadoden. Het totaal aantal personen dat in het land is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus is hierdoor gestegen naar 651.

Dat blijkt zondagavond 1 augustus uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 51 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 156 keer testen. Verder is het aantal personen in het ziekenhuis weer iets gedaald en bedraagt op dit moment 65.

De cijfers van 1 augustus 2021:

4 REACTIES

 1. eventjes wachten de cijfers worden over 9 dagen bij gesteld , dan zijn er 20 covid doden per dag , dankzij die jeugd met hun massa bijeenkomst in de mall , en de doden zijn hun leeftijd genoten , covid vindt dit prima


  Maak melding

 2. Tegen vaccinatie zijn , maar wel verwachten dat de regering( en daarmee ook de gemeenschap) de begrafenis/crematie kosten zal betalen.
  Als elke burger zich uit voorzorg laat verzekeren voor begrafeniskosten dan hoeft de regering en dus de gemeenschap niet op te draaien voor deze kosten. Wel geld hebben voor grote feesten (bigi jaris) maar geen geld voor je eigen begrafenis. Hoe hypocriet ben je.
  Een verzekering (begrafenispremie,brand, auto WA verzekering etc) betaal je uit voorzorg.
  De stelling ja maar…… die mensen hebben al zo veel verdriet. Prima, kan ik mij voorstellen.
  Maar beseffen die mensen niet dat het land al in zo veel financëiele problemen zit en dan nog verwachten dat de regering je tegemoet moet komen voor dergelijke kosten.
  Een noodfonds voor dringende zaken zou op zijn plaats zijn. Maar dan moet iedereen dit via de belasting mee betalen.
  Het gebedel is zo langzamerhand een gewoonte geworden.
  Er zullen velen het niet met mij eens zijn, maar dit is het probleem vandaag aan de dag in Suriname. Verantwoordelijkheid hebben voor je eigen zaken en niet steeds maar verwachten dat je recht hebt op hulp. Pas als je het echt niet kan (dit na gedegen onderzoek) heb je recht om hulp te zoeken. In een hangmat liggen en denken :”Gado sa jepi mi ” Bekende gezegde van Bella Richaard jaren 50/60.


  Maak melding

 3. De grenzen moeten extra in de gaten worden gehouden ivm de delta variant. Alweer stijgingen op Curacao.

  Extra maatregelen voor die Hollandse toeristen die deze maand massaal naar suri gaan. Vaccin of niet, toch een pcr-test eisen, is het veiligste lijkt mij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.