Launch ‘Financial inclusion’ te Gujaba met nieuwe pinautomaat

5
Launch 'Financial inclusion' te Gujaba met nieuwe pinautomaat

Op zaterdag 31 juli heeft de officiële launch van Giralisatie ‘Financial Inclusion’ te Gujaba plaatsgevonden. De transformatie van ‘kas naar giraal’ houdt in dat alle uitkeringen en financiële steun naar de doelgroepen van SOZAVO, in de nabije toekomst giraal zal plaatsvinden.

Onder de aanwezigen bevonden zich de president, vice- president en de ministers van Sociale Zaken (SOZAVO) en Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie.

Minister Uraiqit Ramsaran van SOZAVO gaf te kennen dat binnen het herstelplan er 16 maatregelen zijn welke het Sociaal vangnet vormen. SOZAVO is belast met 10 maatregelen waarvan de 7e vandaag van start is gegaan.

“Financial inclusion” was een wens van velen vóór mij, maar vandaag heeft deze regering het tot werkelijkheid gemaakt, want vandaag wordt de eerste stap gelegd voor de toekomst ” aldus de bewindsman. Alvorens de transformatie te starten zijn de verschillende uitkeringen en financiële steun binnen 1 jaar tijd tot twee maal toe verhoogd door de Regering Santokhi-Brunswijk. Ook is er een inventarisatie gemaakt van de verschillende  betalingsachterstanden. Het Ministerie werkt ernaar toe om voor het einde van het jaar de achterstanden te hebben uitbetaald.

Ramsaran gaf aan dat dit project in de toekomst vele voordelen met zich zal meebrengen, waaronder een vlotte en transparante afhandeling bij de betalingen, efficiënte dienstverlening, keuzevrijheid, bezuiniging in exploitatiekosten, makkelijke monitoring van de uitbetalingen, veilige betaalmethode, spaarzaamheid en de mensen kunnen nu ook eventueel een krediet nemen.

In dit project zullen niet alleen de doelgroepen van SOZAVO worden meegenomen, maar ook de kleine ondernemers waaronder de hosselaars, de marktventers, de bootsman, de podosiri verkoper en anderen die eerder niet over een bankrekening konden beschikken.

De SOZAVO bewindsman bedankte de president en vice-president, alsook de bankiersvereniging en BNETS en feliciteerde de Surinaamse samenleving met deze mijlpaal, want de eerste stap van “Financial inclusion” is vandaag gelegd. Samen met de directeur van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Sentelia Melitia overhandigde de bewindsman vier pinpassen aan de locale gemeenschap.

5 REACTIES

 1. Steeds meer resultaten worden zichtbaar !

  En ook dit mag extra aandacht krijgen:
  ” …
  Alvorens de transformatie te starten zijn de verschillende uitkeringen en financiële steun binnen 1 jaar tijd tot twee maal toe verhoogd door de Regering Santokhi-Brunswijk.
  … ”

  Maar het is wel te hopen dat deze Cash Point op een veilige en bewaakte plek staat (veiliger dan de wapenkamer van Bullshit Bouta) en dat het niet gezien wordt als een Random Runner.

  Team SOZAVO Uraqit,
  Een cursus budgetbeheersing / het aanstellen van budgetcoaches is niet overbodig !

  Tja go. Set kong !

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Jij werkt toch ook mee !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 2. Top para express mooie slogan.
  “Wij werken aan een beter Suriname.
  Jij werkt toch ook mee!!!”
  Is een veel betere slagzin dan van de ndp.

  NDP op weg Naar de ondergang 😂.


  Maak melding

 3. In welke planeet leven we in Suriname. Leven we nog in de koloniale tijd, of spelen de politici met de intelligentie van de Surinamers. Van een stroompaaal, water uit de kraan tot geldautomaat worden propaganda gemaakt, door onze politici men……. vergeet dat het een plicht is van elke regering. Wanneer houdt dit eens op!!!!!. Politici in Suriname zal bewust worden, zelf onze buren in Guyana niet in het Caraibisch maken zich zo belachelijk. Voor elk wijsje, wasje probeert te scoren. Ps Geldautomaat in Atjoni is al maanden zonder geld!!!


  Maak melding

 4. De pinautomaat van Gujaba gaat dus dezelfde weg op of af als de pinautomaat van Atjoni. Na een feestelijke opening een stille dood door geldgebrek wegens niet tijdig aanvullen. En na maandenlange leegstand : opdoeken.
  Surinamers leren niet van hun fouten. Ga toch na wat in Atjoni is misgegaan en neem corrigerende maatregelen door bijvoorbeeld machines te plaatsen waar je niet alleen kan opnemen, maar ook geld kan storten. Zo raakt de machine minder snel leeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.