Gewapende overval bij MN International

12
Gewapende overval bij MN International

In de nacht van vrijdag op zaterdag dit weekend, vond bij handelszaak MN International een gewapende roofoverval plaats. Dit gebeurde rond 02.45u aan de Henck Arronstraat in Suriname.

De daders drongen de zaak binnen door in te breken en hebben de bewaker gekneveld. Ze maakten vervolgens geld en huishoudelijke apparaten buit en sloegen op de vlucht.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse (foto) en is een onderzoek gestart naar de overval. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

12 REACTIES

 1. Hopelijk heeft MN cameras in zijn gebouw en ook buiten. De vlucht auto kan dan id worden.

  Om te voorkomen dat de wachter in elkaar geslagen wodt door de criminelen kan hij in een versterkte kamer het gebouw monitoren. De centrale kamer ziet alles wat de cameras zien. De politie kan dan op tijd gewaatschuwd worden en de wachter zit veilig in zijn fort.


  Maak melding

 2. Ik,weet niet of hij aan het slapen was?
  Inbrekers, zijn sluw ze deinzen voor neks.
  Deze bewaker, schijnt geen kans te hebben gehad om eerder alarm te slaan.

  Ik weet niet hoe de digitale beveiliging, gesteld is?
  Ik ken plaatsen, waar bij onraad op een noodknop, wordt ingedrukt of geslagen, waardoor de verlichting en een krachtige geluidssignaal in werking treed.

  Licht en geluid, kunnen deze gasten afschrikken.
  Deze bewaker, was aan het werk en de geliefden, hoopten een veilige terugkomst huis.


  Maak melding

 3. Dief steelt van dief, hoe komt bouta aan al zijn rijkdom, die koullo heeft nooit gewerkt,de surinamers hebben op een dief gestemd en dit is het resultaat, bouta yoe ka crimineel,


  Maak melding

 4. Gaan ze de spullen via Marktplaats verkopen🙄🤔
  Suri is zo klein die spullen zou je toch wel weer tegen moeten komen, of is heel Suri corrupt dat waar het ook vandaan mag komen, als het maar goedkoop is.?😲


  Maak melding

 5. Dit Is Nog Maar Het Begin.

  Die Rovers Hebben Zo Iets Van; Wat De Parlemantariers Kunnen Kunnen Zij Ook Alleen Zijn De Rovers Bewapend En Gebruiken Vaak Geweld

  Maar Roven Blijft Roven


  Maak melding

 6. ddb!, waarom vertelt je het Surinaamse Volk, de Surinaamse pers/media niet dat je tussen 25 februari 1980 en 8 december 1982 van de Noordzee 500 miljoen Nederlandse gulden hebt gekregen?

  Wat is het muisstil bij ddb en gangsters als het om de 500 miljoen Nederlandse guldens gaat die ddb van de Noordzee heeft gekregen. Wat is er met het geld gebeurd?


  Maak melding

 7. Sommige hier lijken patiënten van pcs.
  Hun spuitje moet uit Bouta sperma bestaan.
  MN international hft nog genoeg geld want ze hadden groot feest waar Chan erbij was.


  Maak melding

 8. altijd zijn de bewakers de klos , en de dieven lopen zo de zaak in en jatten wat er te jatten valt , bedrijven moeten andere beveiliging methodes toepassen en geen bewakers meer bij de poort zetten , mni eigenschuld dikke bult


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.