Dief met brushcutter in bezit aangehouden

8
Dief met brush cutter in bezit aangehouden

De 28-jarige verdachte Junior S. is in de nacht van dinsdag 27 juli met een brushcutter in zijn bezit door de politie van ressort Centrum aan de Tournonelaan aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Aangezien de verdachte de herkomst van het goed niet kon en of wil verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig is.

De benadeelde en of de eigenaar wordt opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van voormeld bureau voor het doen van aangifte.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Junior door de politie achter slot en grendel geplaatst.

8 REACTIES

 1. Zelf ben ik de rechtmatige eigenaar van een brush cutter, maar nu vraag ik me af op grond waarvan de politie het recht heeft mij aan te houden als ik met mijn brush cutter besluit een avondwandeling te maken en hoe moet ik bewijzen dat ik die brush cutter tien jaar geleden eerlijk gekocht heb bij een bekende firma in Paramaribo? Op de dag dat ik geen garantie meer had op dat apparaat, beschouwde ik het aankoopbonnetje namelijk als rommel.voor in de prullebak.


  Maak melding

 2. Laat hem als straf 3 maanden de hele buurt maaien.
  Hij krijgt alleen water en droog brood.
  Nu zit hij opgesloten en wordt er voor hem gezorgd met belastinggeld.


  Maak melding

 3. Henkes
  1 augustus 2021 At 12:32

  Zie je er net zo uit als 10 jaar geleden? Ben je niet kalend? Niet een paar kilos aangekomen of loop je niet meer zo soepel? Gaat die pinda van jou nog met tegenzin een spier krijgen? Oke dan ben je dus 10 jaar ; eigenschappen die passen bij het ouder worden. Zo ook wat jouw maaier betreft. Die zal na 10 jaar heus wel andere kenmerken hebben dan de huidige.


  Maak melding

 4. Popo Jantje, nergens heb ik gelezen dat die man met een spliternieuwe brushcutter, nog in de originele verpakking, op straat liep.
  En niet alleen jonge peanuts hebben nut, ook van een oude pinda kan je, met een beetje geduld, nog genieten hoor.


  Maak melding

 5. beste regering u moet de minister van justitie vervangen , of misschien nog beter u moet ook vervangen worden , na een jaar heeft u niets opgelost , waar zijn die gestolen gelden van ons , waarom mag bouta vrij rondlopen en ook nog een wapenarsenal bezit , waarom is hoefdraad nog niet opgepakt , waarom zijn bouva en adhin nog niet achter slot en grendel en al die paarse zelfverrijkers , dus gooi de handdoek in de ring en laat bouta het maar oplossen


  Maak melding

 6. o ja robg zal ook een goede president van Suriname kunnen zijn , hij is een nep econoom , een nep piloot , een nep arts , ja eigenlijk is alles nep wat van hem betreft , hij zal van Suriname de derde dubai maken , die missibaka wou toch de tweede dubai maken wat niet gelukt is , ook deze mongool gooide de handoek in de ring , is hij er nog wel of heeft covid hem te pakken , , nou robg laat de wereld zien dat jij kastelen bouwt met gebakken lucht , debby en al die andere paarse ratten laten dan een windje


  Maak melding

 7. Henkes
  1 augustus 2021 At 23:38
  Popo Jantje, nergens heb ik gelezen dat die man met een spliternieuwe brushcutter, nog in de originele verpakking, op straat liep.
  En niet alleen jonge peanuts hebben nut, ook van een oude pinda kan je, met een beetje geduld, nog genieten hoor.

  Rustig maar hoor … ik was je alleen aan het stangen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.