Rover vraagt vrouw SRD 1 en berooft haar van halsketting

2
1-srd-munt-suriname

Een 59-jarige vrouw is vrijdag rond 19.30 uur in Paramaribo door een rover, die haar SRD 1 vroeg, beroofd. De ongewapende crimineel heeft haar halsketting gestolen.

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer werd benaderd door de rover die haar SRD 1 vroeg. Bij die gelegenheid heeft hij haar halsketting weggerukt waarna hij op de vlucht sloeg. De vrouw heeft geen letsel opgelopen.

De politie was ter plaatse geweest voor een onderzoek waarbij het slachtoffer aangifte heeft gedaan. Zij stelde een onderzoek in de nabije omgeving in, maar trof de rover niet aan. Hij wordt nog opgespoord. 

2 REACTIES

  1. Triest overal loeren boeven je ook in nederlandl allemaal enge ogen die je stiekem naar je kijken om alles van je af te pakken ook witte mensen zijn zo grote rovers hun niet alleen zwarte en gefustreerden ik ben beroofd stiekem door witte mannen en witte vrouw in nl door witte hollander 2 keer nu is de hatelijk gevaarlijk overheid in nederland legaal bezig de boel te roven en iedereen slaapt de constitionele rascime in nederland zelfs de overheid is zeer gevaarlijk maar niemand is wakker witte blanken viese anus likkers boeven . Elders zou de boel ontploffen alleen veel gefustreerde surineds zitten te klagen voor de rest zero.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.