Handjevol mensen bij protest tegen ontslag coach Dean Gorré

8
Handjevol mensen bij protest tegen ontslag coach Dean Gorré

Bij het hoofdkwartier van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) aan de Letitia Vriesdelaan heeft een handjevol mensen vanmorgen geprotesteerd tegen het ontslag van Dean Gorré als bondscoach van Suriname.

De politie was ter plaatse om de orde te handhaven, maar hoefde niet op te treden. De protestactie is een initiatief van Stichting Belangen Behartiging Abrabroki en Omgeving (SBBAO).

Volgens ondervoorzitter Mathoera van de SVB gaat Suriname niet verder met Dean omdat Natio in twee WK-voorrondes onder hem niet verder is gekomen dan de eerste ronde. De ondervoorzitter geeft in gesprek met de Surinaamse krant de Ware Tijd aan dat er tevergeefs veel is geïnvesteerd, maar dat de doelen niet zijn gehaald.

Tra Fas’ De was live:

8 REACTIES

 1. Volgende keer, net als de Nyan Dringi Partij zorgen voor gratis busvervoer en voor gratis BB met R en een gratis drankje. Gegarandeerd dat het dan zwart ziet van de mensen.


  Maak melding

 2. Toch nog een paar mensen die verstand van voetballen hebben. Doelstelling wk halen
  is niet realistisch. Bouwen van een team kost tijd.


  Maak melding

 3. Het lijkt wel een geslaagde actie.
  Ik denk dat de bondsvoorzitter gaat zwichten voor deze massale protest. Deze mensen hebben toch iets nuttigs gedaan ipv te werken.

  Redskin
  Ik hoop dat je dit begrijpt en dat je niet uit je nek gaat kletsen. Gebruik je verstand.


  Maak melding

 4. Het wordt nooit wat met Suriname. Samen iets doen is er niet bij. Men wil gewoon niet vooruit. Komt iemand van buiten om te helpen, wordt hij weggejaagd. Als enige land in de regio, geen olympisch zwembad. Ijsland heeft 330.00 inwoners en is een land dat bestaat uit rots en geisers. Maar het land is rijk vanwege eensgezindheid en hard werken. Kom daar maar eens mee in Suriname. Vijf oliebronnen gevonden en wellicht meer. Let op wat er gebeurt: een twintigtal families wordt schatrijk, 80% van de bronnen wordt verpand en Suriname blijft een arm Afrikaans land in Zuid-Amerika.


  Maak melding

 5. Jammer dit…geen ondersteuning. In elk geval meneer Gorrë hartelijk bedankt voor je inzet. Je ziet het ONDANK IS WERELD’s LOON. Laat hen die het beter weten hun kunnen tonen. we benne benieuwd naar het volgende SLACHTOFFER van de SVB.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.