Eerste COVID-19 vaccinatie activiteit te Oost-Suriname

0
Eerste COVID-19 vaccinatie activiteit te Oost-Suriname
Basja van Poeloegoedoe, Djaki Baja, ontvangt zijn eerste prik tegen het COVID-19 virus.

De Medische Zending heeft de eerste vaccinatie activiteit gehouden in regio Oost-Suriname, waarbij er 27 personen zijn gevaccineerd tegen het COVID-19 virus. Dit heeft op 28 juli 2021 plaatsgevonden op de polikliniek van Stoelmanseiland.

Voorafgaand op de vaccinatie activiteit, was er een COVID-19 vaccinatie awareness in de omliggende gebieden. Hierbij hebben in totaal 27 personen zich laten registreren voor de toediening van dit vaccin, waaronder ook een Basja van Poeloegoedoe, Djaki Baja. Deze personen zijn met het COVID-19 vaccin ‘Sinopharm’ gevaccineerd.

De Medische Zending is blij met deze opkomst, gezien de bereidwilligheid onder de gemeenschap langs de grens van Suriname nog laag is. Zij hoopt dat de gemeenschap met deze start ook een weloverwogen en goed geïnformeerd besluit zal nemen om zich te vaccineren tegen het COVID- 19 virus.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.