Twee coronadoden en 90 nieuwe gevallen op woensdag 28 juli

4
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn woensdag 28 juli weer twee personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Ook is er sprake van 90 nieuwe gevallen, die aan het licht zijn gekomen na 390 keer testen.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Afgelopen etmaal zijn ook 173 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden momenteel 84 patiënten verpleegd. 25 personen liggen op de intensive care units.

De cijfers van woensdag 28 juli 2021:

4 REACTIES

  1. Omdat mijn naam steeds gehackt wordt door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
    Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


    Maak melding

  2. het masker van robg valt. nu toont hij zijn ware gezicht. Een misselijk mannetje die niets nieuws meer weet te verzinnen. Al zi’n gelik nar bouterse is nu oud nieuws.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.