‘Kaaiman’ steelt stoelen en rent weg bij zien politie

15
politieauto-op-locatie-suriname

Jerrel M. (57), die bekendstaat als Kaaiman, heeft jardinstoelen in Paramaribo gestolen. Hij ging op een terrein en nam daar vijf stoelen weg.

Agenten van het Korps Politie Suriname, die bezig waren met surveillance, zagen Kaaiman over straat met de stoelen. Toen de man de politie zag, gooide hij de stoelen weg. Hij rende een leegstaand perceel op om zich schuil te houden.

De zonen van Hermandad stelden een onderzoek in en troffen de man op het desbetreffende perceel aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Hoewel de verdachte ontkende iets af te weten van de diefstal, heeft de politie hem duidelijk met de stoelen gezien. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

15 REACTIES

 1. Hoho maar, kaaiman had de stoelen nodig om te relaxen met zijn mooie
  Kaaivrouw,?
  Jammer voor de kaaiman en Kaaivrouw is nu verdrietig omdat kaaiman in de gevangenis zit, een probleem bij de familie
  Kaaiman Kaaivrouw??


  Maak melding

 2. Kaaiman had een feestje, want er komen gasten, bij familie kaaiman Kaaivrouw?daarom had kaaiman de stoelen nodig, in iedergeval gaat het feestje niet door, jammer voor kaai familie?


  Maak melding

 3. Daga interprise&co 29 juli 2021 At 13:37

  Off topic:
  Ik had onlangs een reactie voor je geplaatst, ik weet niet meer onder welke topic dat was.
  Anyway, als ik Su ben, vis altijd met mijn vrienden in Coesewijne, Tibiti en Maratacca. Altijd veel vis en mooie avonturen. In Saramacca zijn er diverse plekken waar je tegen betaling kan vissen. Een van die plekken is in de vroegere Larecoweg. Als je die weg ingaat is er na 5 a 6 km. aan de linkerkant een houten huis. Je ziet op het erf tractoren staan. Daartegenover staat het perceel van de eigenaar. Hij geeft meestal in okt/nov gelegenheid om te vissen.
  Dan heeft hij zijn oogst al binnen. Vroeger daar veel kwie-kwie en krobia gevangen.
  Maar sinds 2 jaar kun je bij Toms Creek in Lelystad ook op kwie-kwie vissen.
  Je vangt daar echt joekels van soke’s en de smaak voortreffelijk want de kweek komt uit Su.
  Wel letten op het weer. Voor een goede vangst moet het zeker 4 -5 dagen 24 a 25 graden zijn. Dan zijn ze actief. Suc6


  Maak melding

 4. Beste mensen,

  Omdat mijn naam steeds gehackt worden door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.