Inhalende bestuurder knalt tegen busje Diakonessenhuis; vier gewonden

4
Inhalende bestuurder knalt tegen busje Diakonessenhuis; 4 gewonden

Woensdagavond was het wederom tijdens de lockdown raak aan de Indira Gandhiweg in Suriname. De bestuurder van deze personenauto knalde tegen een busje van het Diakonessenhuis, dat aanstalten maakte om af te slaan in de Hannaslustweg.

In totaal zijn vier personen gewond geraakt en per ambulance afgevoerd. Het gaat om drie personen die in de ambulance zaten en een uit de personenauto.

Beide voertuigen reden over de Indira Gandhiweg richting Lelydorp. Op de hoek van de Hannaslustweg sloeg de bestuurder van het busje rechts af en werd daarbij aangereden door de auto, die op hetzelfde moment inhaalde. De inhaler belandde met het voertuig in de trens.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. De slachtoffers zijn met twee ambulances weggebracht. Beide wagens hebben aanzienlijke schade en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

Vernomen wordt dat de bestuurder van de personenauto is aangemerkt als de veroorzaker.

4 REACTIES

 1. Verwarrend schrijven een 10; PERSONENAUTO (1) knalt tijdens het inhalen tegen een BUSJE (2) van het diakonessenhuis aan. In totaal zijn vier personen gewond geraakt en per AMBULANCE (3) afgevoerd. Het gaat om drie personen die in de AMBULANCE (3) zaten en een uit de PERSONENAUTO (1). Wat een geluk dat er niemand uit het Busje (2) gewond geraakt is en waar komen de drie gewonden die werden afgevoerd door de Ambulance (3) dan vandaan?

  Henkes, ‘yu don kaw’, je had toch moeten weten dat het Busje van het Diakonessenhuis ook een Ambulance is.


  Maak melding

 2. Beste mensen,

  Omdat mijn naam steeds gehackt worden door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.