Drie gewonden bij zware botsing in Saramacca

7
Drie gewonden bij aanrijding in Saramacca

In Suriname zijn drie personen woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en een pick-up aan de Catharina Sophiastraat in Saramacca. Zij moesten met de ambulance worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De personenwagen reed over de Catharina Sophiastraat komende vanuit de richting van Calcutta en gaande in die van Groningen. De pick-up kwam vanuit de tegenovergestelde richting aan. De bestuurder beschreef een rechtse bocht naar een inrit, maar verleende geen voorrang aan de personenwagen. Er vond een aanrijding plaats tussen beide wagens.

De bestuurder en een inzittende van de personenauto raakten gewond en de bestuurder van de pick-up. Achter de pick-up reed een terreinwagen. De bestuurder zag het gevaar en probeerde een botsing te voorkomen. Hij is met zijn auto op zijn kop beland.

Alle drie wagens hebben aanzienlijke schade.

7 REACTIES

 1. Bijna elke dag lezen wij over de zware aanrijdingen in Suriname. Ik vraag mij regelmatig af hoe dit komt. Komt het door de kwaliteit van het rijexamen. Hebben de mensen door stress in het land geen geduld in het verkeer. Voor een land met relatief weinig inwoners, dat ook te maken heeft met een deviezen probleem is de schade die wij elke dag zien niet acceptabel. Wellicht tijd om dagelijks veel meer tijd te gaan besteden aan voorlichting via de media.


  Maak melding

 2. Mensen ga in die buurt, pak een stoel, zit onder een boom ,en tel op hoeveel bestuurders niet hard rijden, voorige week reed een pick-up zo hard, dat binnen no time de auto uit het zicht verdween, 100 km per uur, schat ik de snelheid, terwijl heel veel bochten zijn, en dat 70 km de gepaste snelheid moet zijn?ik zou zeggen geen geduld, dang go dede oe koullo, altijd ding ma pima e rij tranga, o ja om in het ziekenhuis te liggen met overal in lichaam gewonde,schijnbaar vinden zij lekker om zo te liggen in het ziekenhuis?


  Maak melding

 3. Het Ontbreekt Menige auto bestuurders aan geduld alles moet zo Snel mogelijk plaatsvinden en vergeet Sommige Idioten niet die denken dat hun Auto een Racewagen is en zichzelve zien als de beste bestuurders van het Land
  Als deze bestuurders zowel van Auto’s en Bromfietsers wat meer Verantwoordelijkheid tonen in het verkeer zal het zeker wat veiliger worden op de wegen, maar neeee de meeste bestuurders Misgunnen de tegenpartij om even voor te gaan, wat ook dagelijks gebeurt is dat een bestuurder ff zijn hand optilt om aan te geven dat hij of zei voorrang gaat nemen terwijl de omstandigheden dat niet toelaat maar ja dat is de Mentaliteit die ingeburgerd is en dat is Moeilijk om af te leren het gevolg ervan is dagelijks zichtbaar dat voor Sommige Personen het met de Dood eindigde en de Oorzaak is het Ikke Ikke Mentaliteit.


  Maak melding

 4. De kern van het probleem is, Surinamers letten nooit op de tijd en hebben altijd haast (om uiteindelijk toch te laat op hun afspraken te komen) Daardoor gaan ze veel te laat de weg op en proberen door hard te rijden, tijd te winnen met de kans hun leven en die van anderen te verliezen.
  Als je een afspraak met een Surinamer maakt, is hij bijna altijd een half uur tot een uur te laat. De zegswijze, Surinamers hebben de tijd is zeer toepasselijk.


  Maak melding

 5. Alles, heeft te maken met de bestuurder zelf.
  De bestuurder, kent de kwaliteit van de wegen. Ook de stoorzenders, kei hard muziek, als ze doof zijn, dan nog.
  Indruk maken op een ander?

  Indruk maken op anderen, zou mooi zijn om veilig te rijden.


  Maak melding

 6. Het is gewoon een mentaliteit, a sociaal gedrag, niet of geen regels kennen en toepassen, ho ho, velen hebben hun rijbewijs gekocht, even rijden en het is geregeld. Verkeersinzicht, velen nooit van gehoord. Vooruit kijken en anticiperen wat is dat. Hard rijden is voor de meesten goed kunnen rijden.
  Hun aanspreken op hun gedrag, kan je duur komen te staan.
  Deze mensen moeten bij een aanrijding als zulke, het rijbewijs ongeldig worden verklaard. Opnieuw theorie en praktijk examen.


  Maak melding

 7. Beste mensen,

  Omdat mijn naam steeds gehackt worden door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.