Vrijdag speciale mis voor vermoorde president van Haïti in Kathedraal

4
Haïtiaanse president Jovenel Moïse thuis doodgeschoten
De vermoorde president Jovenel Moïse van de republiek Haïti.

De consul-generaal van de Republiek Haïti in Suriname, Mystral Jean Charles, organiseert vrijdag 30 juli een Requiem mis in de Kathedraal-basiliek van Sint-Pieter en Paulus, voor allen die hun laatste eer willen bewijzen aan de vermoorde president van Haïti, Jovenel Moïse.

Consul-Generaal Jean Charles wil zijn oprechte dank betuigen aan de regering van de Republiek Suriname, de bevolking van Suriname en de Haïtiaanse gemeenschap voor de steun en talloze berichten van medeleven en troost gericht aan de presidentiële familie en de bevolking van Haïti.

“Sluit je bij ons aan voor deze laatste herdenking en om je te verenigen in gebed voor Haïti en zijn volk” aldus een oproep van het Consulaat-Generaal van de Republiek Haïti in Suriname. Het geheel vangt vrijdag om 10.00u aan.


4 REACTIES

 1. Een mooie herdenking, maar meneer moise komt niet terug?Haïti is een vervloekte land, zoals ook Afghanistan,
  Jemen ook, in deze landen kunnen je beter niet geboren zijn, want yo pina, lek wang strafoe, Suriname is een mooie land, maar soso lesi foefoermang,


  Maak melding

 2. Mooi gebaar maar moet dat nu met covid?? Vooral het ook haitianen zijn die valse vaccinatie bewijzen hebben gekocht.
  Over armoede van Haïti hoeven wij in Su niet te praten. Gaat ook die kant op.


  Maak melding

 3. Omdat mijn naam steeds gehackt wordt door een vuile moslim, is het vandaag de laatste dag dat ik reageer onder mijn naam, Bhanumati.
  Als jullie v.a. morgen de naam Bhanumati zien, weet dan dat het die vuile hacker is. Reageer aub niet op z’n posts, beloon zijn hackgedrag niet en weet dat het niet van mij afkomstig is, maar van die hacker. Ik geef de naam Bhanumati op. Ik kies wel een andere naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.