Inbreker verschuilt zich in vliering bij aankomst politie

4
politie-suriname-in-actie-nieuw

Een 41-jarige inbreker hield zich in het weekend schuil in de vliering van een woning in Paramaribo, toen hij merkte dat de ingeschakelde politie ter plaatse was. De sterke arm wist hem toch te vinden in de vliering en aan te houden.

De verdachte had ingebroken in het huis dat onbewoond is, omdat de eigenaar in Nederland is. Er is een beheerder die de plaats controleert, maar dat weerhield de inbreker niet.

Een buurtbewoner merkte op dat de verdachte bezig was in te breken. Hij schakelde meteen de politie in die naar de plaats ging voor een onderzoek.

Het bleek dat de man de achterdeur had opengebroken en goederen uit het pand al had klaargelegd om mee te nemen.

De man werd overgebracht naar het politiebureau. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

4 REACTIES

  1. Als hij zich weer eens als een ‘udu loso’ ophoudt in de vliering, moeten ze de volgende keer Killit pest control bellen om hem met Malathion te bespuiten.


    Maak melding

  2. Alles wat onbewaakt is, is van de rover. Alles wat bewaakt is, is ook van de rover. Wat is nog van jou? Zoals Klaus Schwab zegt: zonder bezit zul je heel gelukkig zijn. Daarom verzint hij allerlei maatregelen om al het geld uit jouw zak te kloppen. Hiervoor heeft hij een stichting opgericht: de WEF (World Economic Forum). De VN laat zijn oren helemaal hangen naar de WEF. Je bent dus gewaarschuwd voor wat er komen gaat. Een van de dingen die de VN heeft overgenomen van de WEF is dat alle mensen – goedschiks of kwaadschiks – geprikt MOETEN worden tegen de Coronagriep. Een andere punt dat de VN gaat overnemen is dat mensen geen bezit meer zullen mogen hebben en iedereen krijgt een uitkering van de overheid. Gehoorzaam je de overheid niet, dan stopt de uitkering.
    Dit is geen verzinsel, maar staat echt zo in het programma van de WEF, die de VN dus overneemt. Alle handelaren en ondernemers die denken flink winst te maken met handel en productie en een mooie luxueuze leven op te bouwen voor hun gezin, zullen straks bedrogen uitkomen. Ook zij zullen moeten aan de uitkering. Zo wil Klaus Schwab het nl. Hij wil jou heel erg gelukkig maken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.