Racende bromfietser ernstig gewond bij eenzijdig ongeluk Indira Gandhiweg

14
Racende bromfietser ernstig gewond bij ongeluk Indira Gandhiweg

Deze bromfietser is maandagavond rond 22.00 uur ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Hij was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het slachtoffer reed over de Indira Gandhiweg richting Latour. Even voorbij de Welgedacht B-weg kwam hij ongelukkigerwijs tegen het beton van een businham aan. Hij vloog daarbij van de brom en viel hard op het wegdek.

Volgens getuigen reed de man met een zeer hoge snelheid. De politie kreeg de melding van het ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst schakelde zij een ambulance in om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling.

Brokstukken van de bromfiets lagen verspreid over de weg als stille getuigen van de hoge snelheid.

14 REACTIES

 1. Er zijn veel bromfiets bestuurders die hun Bromfiets dusdanig hebben opgevoerd dat ze ver boven de 100km per uur gaan
  En denken van de Surinaamse wegen een Racebaan te maken wel met zulke gasten hoef je geen Medelijden te voelen ze formen een gevaar op de weg voor elke persoon die er gebruikt van maakt
  Het bromfiets moet in beslag worden genomen en vernietigd voordat het Iemand zijn leven beneemt


  Maak melding

 2. Onvoorstelbaar dat hij zo roekeloos omging met zijn bromfiets, die dingen zijn tegenwoordig onbetaalbaar in Suriname.

  Koos Banti, Yu no e wakti wakti, yu na esi esi, dat ede yu kis tu teré, wan na fesi, nanga wan na baka.


  Maak melding

 3. Faracan, zundapp was mn favoriete brommer. Dat ding had ik dusdanig opgevoerd dat ik een KS100 gewoon kon bijhouden. Zoals je zegt , deze tijd brommer rijden in Su is zelfmoord!


  Maak melding

 4. Pietje, 20 jaar? De Zundapps, die nu nog rondrijden in Suriname, zijn minstens 40/50 jaar oud. Ik kocht een, van het laatste model dat Kersten invoerde, in 1968.


  Maak melding

 5. KS betekende Kom Sterven of Kan Sneller Mijn vader had een Zundapp uit 63 heer dey poetste hij het met Brasso Valhelm kenden wij niet toch oe no be dede lek now


  Maak melding

 6. Faracan , ik was het tegenovergestelde van je Vader, ik poetste mijn Zundapp nooit. Toen ik het terugzag bij de nieuwe eigenaar, herkende ik het niet eens, ik wist niet dat er zo’n juweeltje verscholen ging onder alle grease. Maar alhoewel ik het nooit poetste, heeft het me nooit één dag in de steek gelaten. De Zündapps (met umlaut) werden volgens mij in Duitsland vervaardigd.


  Maak melding

 7. Dus met hoge snelheid, dat houdt in bromfiets was flink opgevoerd?
  Dan is het eigen schuld van deze man, gelukkig kan hij het nog na vertellen, dong kaw


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.