Openbare- en privé oorden moeten goedkeuring bestuursdienst

2
recreatieoorden-suriname

Exploitanten van recreatieoorden moeten een nieuwe toestemming en goedkeuring aanvragen bij de districtscommissaris van Para. Deze regel geldt nu ook voor de privé oorden met een badplaats. Na aanvraag gaat men door een traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden, die de veiligheid en hygiëne van bezoekers kunnen waarborgen.

Er is toestemming nodig van het districtscommissariaat om als openbare- of privé recreatieoord te kunnen functioneren.

Alle geldige toestemmingen van de recreatie oorden vervallen op 14 augustus 2021. Het commissariaat stelt de oorden in de gelegenheid om vanaf dinsdag 27 juli tot en met vrijdag 07 augustus een nieuwe toestemming aan te vragen.

Na aanvraag zullen de verschillende veiligheidsdiensten; de brandweer, politie, bestuursdienst, het Bureau voor Openbare Gezondheidzorg (BOG) en de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), de oorden aandoen om richtlijnen te geven voor veiligheid en hygiëne.

2 REACTIES

  1. Zo hoort het ook of het een openbare of prive oorden zijn , op gebied van veiligheid en milieu moet een keurmerk komen zodat de bezoekers dit dan kan zie via een bord en ook moet dit vermeld worden als mensen daar willen vertoeven.


    Maak melding

  2. En dan van 27 juli tot 7 aug. Wat voor drukte zoeken jullie?? Hoeveel moeten de mensen betalen???
    Ze hebben al zoveel verlies geleden. Waarom niet gedaan toen ze dicht waren???


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.