Man hoort 21e vonnis tegen zich vellen

17
rechtzaak-rechter-groene-tafel

Virdjanand M. moest maandag het 21e vonnis tegen zich aanhoren in Suriname. Hij is schuldig bevonden aan onder meer diefstal en opzetheling en kreeg drie jaar celstraf opgelegd.

Rechter Cynthia Valstein-Montnor drukte de man op het hart om het criminele pad te verlaten. Virdjanand M. heeft plechtig beloofd dat hij niet meer in aanraking zal komen met justitie. Desondanks zag de rechter geen reden om af te wijken van de strafeis van officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie.

Virdjanand M. had ingebroken in een woning om die daarna te verhuren zonder dat de eigenaar op de hoogte was. Ook in twee andere gevallen verhuurde hij woningen die hem niet toebehoorden aan anderen. In een van de gevallen ontving hij SRD 1000 en in het tweede geval SRD 3500.

Daarnaast stal de man een wasmachine die hij heeft verkocht. Het is ook bewezen dat hij een gestolen gascilinder onder zich had en heeft ingebroken in een worststent. 

17 REACTIES

 1. Als hij voor de 21e keer,en nog gaat hij door met stelen en benadelen?
  Dan is het niet verstandig geweest om hem langere tijd in de gevangenis te houden?
  De maatschappij moet beschermd worden toch,


  Maak melding

 2. @Koos Banti, keep dreaming. De VHP, Abop, NPS en PL hebben je geest vervuild met misleiding, bedrog, leugens, verdachtmakingen. Het zijn allemaal clichés. Maar ik kan het jou niet kwalijk nemen dat je het vermogen mist om clichés te doorgronden. Die gaven heb je helaas niet. Voel jij je wel prettig met alle boeken dreams?

  Waarom ga je deze recidivist niet helpen?Die man heeft hulp nodig. Het blijkt dat een gevangenisstraf geen effect op hem heeft.


  Maak melding

 3. @RobG@RobG@RobG…: Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) tevens president van Suriname, heeft gisteren tijdens de massa meeting van de partij in Nickerie wederom een aantal loze beloften gedaan aan de Nickerianen. Dat vinden verschillende critici door te stellen dat de ‘loze belofte ziekte’ van het staatshoofd weer is aangewakkerd.

  Volgens hun heeft Bouterse met de woorden “Believe het of niet. We gaan de Nickerierivier echt baggeren” duidelijk gemaakt dat het om loze beloften gaat. “Believe het of niet heeft de president ook gebruikt om te beloven dat hij de koers omlaag gaat brengen en andere projecten gaat uitvoeren, maar tot heden merkt de samenleving er niets van”, aldus een politiek analyst op Facebook.

  De analyst zegt dat het staatshoofd gewoon niets meer moet beloven. “Laat hij eerst alle gemaakte beloften zoals de duizenden woningen, treinverbinding, voedelschuur, omlaag brengen van de wisselkoersen en noem maar op eerst daadwerkelijk nakomen, dan pas kan en mag hij iets weer beloven”.


  Maak melding

 4. @DiBiBri, jij moet maar een paar toontjes lager vals gaan zingen. Uit misplastste schaamte wil je nog stoer doen. Het is pijnlijk dat Santokhi jullie allemaal te pakken heeft gehad. Alle beloftes van Santokhi hebben jullie bewierookt.Binnen de kortste keren heeft hij de beloften gebroken. Als het volk deze regering naar huis stuurt zijn jullie niets meer. Maishia Neus, Pakkitow en nog vele anderen staan letterlijk in hun blootje. Ondanks alle heisa die ze maken moet het volk hen niet. Holle vaten klinken het hardst Vergeet dit niet. De NDP is enorm gegroeid en wordt weer de allergrootste politieke partij van Suriname.


  Maak melding

 5. Gedurende de NDP-regime zijn veel Hindoestanen verloederd. Het Nhenfre Tongo is officieus uitgeroepen tot de nationale taal in deze periode. Materialisme werd de nieuwe godsdienst.


  Maak melding

 6. @RobG
  Jij moet maar liever zwijgen!
  Die crimineel is voor de 21ste keer gestraft en geen enkele hulp zal hem kunnen helen.Die crimineel heeft een straf nodig die hem langer in de gevangenis moet houden.
  Straks kom je ons vertellen dat je baasje bouta de crimineel hulp nodig heeft.Bouta je criminele baasje verdiend de doodstraf maar omdat Suriname de doodstraf niet kent verdiend je baasje levenslang in de gevangenis thuis.Maar nee.,die moereschond gaat prediken en de boel voor de gek houden,alweer voor de zoveelste maal.Zijn mars hoort in de gevangenis thuis.Straks gaat de ene crimineel die voor de 21ste keer vonnis tegen zich gehoord heeft,prediken en straks wordt hij de linkerhand van je baasje.Soort zoekt soort.


  Maak melding

 7. Het artikel gaat volgens mij over een crimineel die voor de 21ste keer gevonnist is. Waar komt het vandaan dat dit verhaal een connectie heeft met de NDP? Oh ja sorry, was ik vergeten, het DNA van de NDP.
  Deze organisatie moet zijn is “op weg naar Santo Boma”, en niet “op weg”.
  Dus volk van Suriname, niet meer in die stink verhalen en luchtkastelen geloven van die criminelen a.u.b.
  De huidige regering is bezig alles weer onder controle te krijgen en het gaat ze lukken ook. Het zou dus eeuwig zonde zijn om het land door een stelletje compleet gestoorde malloten voor de zoveelste keer weer te laten vernietigen. Die denken natuurlijk dat er over vijf jaar weer geld genoeg is om een feestje te bouwen natuurlijk.

  U weet een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

  De NDP bestaat nu alleen nog voornamelijk uit “Friends & Family” en daar kan je geen politieke partij mee draaiende houden en al helemaal geen verkiezingen mee winnen.

  Als de vos zijn passie preekt, boer pas op je ganzen…

  Verder volsta ik met te verwijzen naar de artikelen “Reactie op het diasporasprookje” van Robby Makka op 25/07/2021 en “Allerlei” van T. Sanches op 26/07/2021.


  Maak melding

 8. @Ray, jij bent voorstander van de repressieve aanpak. Reeds 21 keer veroordeeld zegt al genoeg. De strenge aanpak heeft geen effect op de man. Het probleem zit in zijn mond.Hij moet in therapie.


  Maak melding

 9. @Sabaku, jouw geest moet gereinigd worden. De VHP en haar trokken hebben jouw mind gebrainwasht met leugens en bedrog. Je hebt acuut een uitdrijver voor je geest nodig.Je moet in therapie. Begin er maar aan te wennen. Jouw regering veroorzaakt alleen maar ellende voor de bevolking. De problemen zullen nog meer toenemen. De NDP wordt de grootste partij.


  Maak melding

 10. Lee mofo majoro is weer bezig. Heb je al bewijs, dat je paarse koepari partij jouw geschenken heeft uitgedeeld aan het verarmd surinaams volk? Gotrofather opa D heeft incontinentie pampers nodig vanwege die 20 jaar straf, die op hem wacht. Stuur bij de volgende geschenkzending voor je lijder, djaffer.


  Maak melding

 11. RobG 27 juli 2021 At 16:06
  @Sabaku, jouw geest moet gereinigd worden. De VHP en haar trokken hebben jouw mind gebrainwasht met leugens en bedrog. Je hebt acuut een uitdrijver voor je geest nodig.Je moet in therapie. Begin er maar aan te wennen. Jouw regering veroorzaakt alleen maar ellende voor de bevolking. De problemen zullen nog meer toenemen. De NDP wordt de grootste partij.
  ===========================================

  Hahaha niets mis met mijn geest, ik zou als ik jou was, mij daar niet druk om maken.
  Feit is wel dat deze regering nog niet heeft gestolen van het volk en ook niet ordinair in de spaarrekeningen van het volk is gaan grabbelen. Deze regering werkt hard aan het rechtzetten van zaken die jou afgod allemaal kapot heeft gemaakt.

  ” De NDP wordt de grootste partij.” Hoe gaan ze dat dan voor elkaar krijgen. Er moet dan heel, heel, heel veel geld op tafel komen, heel veel geld, want met de stemmen van “Family & Friends” gaan ze het niet redden. Wishful thinking dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.