Bron Bere en Openbare Werken verhelpen verzakking Viooltjesstraat

11

Een verzakking aan de Viooltjesstraat te Zorg en Hoop ter hoogte van pand 4 is met assistentie van een kolkenzuiger van Bron Bere NV, onder toezicht van het ministerie van Openbare Werken verholpen.

Het gaat bij deze om een verzakking in een hoofdriolering die midden onder de weg loopt, meldt het ministerie. De betonnen afvoerbuis was verouderd en is ingestort, waardoor een verzakking op het wegdek is ontstaan die dichtbij de inrit van pand 4 was.

Het gaat om een betonnen afvoerbuis (ongeveer 1m) die door middel van een pvs-buis is vervangen en aan weerszijden is gecementeerd.

Bekijk hier meer foto’s van het werk.

11 REACTIES

 1. kijk, er gebeurd toch wat. En gisteren werd (door een aantal onnozelen) massaal reageert op die auto die over de kop was geslagen nabij kokos en casaba district coronie vanwege gaten in de weg. Die gaten zitten er niet voor niets….drempels om langzamer te rijden helpen niet, dus proberen ze het daar met gaten :):)
  Het is wachten op de scheldkanonnade van dzb


  Maak melding

 2. Boesskowtoe 27 juli 2021 At 12:57
  kijk, er gebeurd toch wat.
  ——————————————————————————————
  Weer boet boetoe wroko. Laat u geen zand in de ogen strooien. Die PVC buis zakt straks ook in vanwege de zwakte net als in Brokopondo. Dus wat is wijsheid. Gewoon een stenenkoker van 1 meter in diameter plaatsen voor de komende 30 jaar. Alleen mensen zonder visie en verstand zitten nu al te juichen dat er wat gebeurd. Denk toch na…Bovendien had dit allang moeten gebeuren met onze belastinggelden.


  Maak melding

 3. FRANCO 11 27 juli 2021 At 14:12
  Ze hadden jou als weg-en waterbouwkundig expert moeten inschakelen. Je hebt mooie praatjes, maar die vullen nooit Surinaamse gaatjes. En hoeveel belasting betaal je eigenlijk? De NDP heeft destijds besloten dat er maar 10% van de opbrengst van de weg.bel. besteed mag worden voor onderhoud. En deze regering vult al genoeg gaatjes. Er is geen geld voor dure kokers en wees blij dat ze toch wat doen ipv te blijven klagen. En als het je niet bevalt ga je toch gewoon terug naar je boeskondre.


  Maak melding

 4. Hiermee is er door Openbare Werken meer werk verzet dan gedurende Brampie’s periode als minister bij dit minisyerie. Je kan dus beter aan tafel zitten en samenwerken met Bron Bere dan met Brampie.


  Maak melding

 5. Boesskowtoe 27 juli 2021 At 14:43
  En hoeveel belasting betaal je eigenlijk?
  ——————————————————————————————-
  Hier maak jij een denkfout. Elke srd is geld. Als je geen respect hebt voor jou munt zal je nooit groeien, want 1 srd op 500.000 inwoners ruw geschat maal 10 per maand is 5 miljoen in de zak van de Regering om de wegen op een ordentelijke manier aan te pakken. Maar als jij niet investeerd dan kun je na 5 jaar ook geen vruchten plukken. Wie niet zaait heeft niets te eten…Dus meneer Boesskowtoe denk voortaan een beetje na…ALS BLIJFT DENKEN ZOALS JIJ NU DENKT ZAL JOU BLIJVEN OVERKOMEN WAT JOU NU OVERKOMT.

  THINK…PROGRESSIVE..!


  Maak melding

 6. FRANCO 11 27 juli 2021 At 15:15
  Je bent de grootste idioot van wtk. en betaald pas de laatste 3 jaar weg.bel. (als je je uberhaupt een auto kan veroorloven) en dat rekensommetje heb je op Klevia geleerd noh? Dat slaat werkelijk nergens op. Geeft jou niveau aan.


  Maak melding

 7. franco 13 , je kop zit vol paarse stront , Bron Bere zal het zo leegzuigen en dan stoppen ze er zaagsel in en dan ben je uitgepraat , , dit helpt niet bij debby zij is een zombie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.